Siirry sisältöön

TYTÖÖT?! Meikkaatteko kouluun/miten meikkaatte kouluun?

ElleN

Asiani koskee sitä että miten sinä, 12-16 ikänen tyttö, meikkaat kouluun vai meikkaatko? Nyt lasken siis meikeiksi kaiken peitevoiteesta tekoripsiin.

Itse yläkoulun juuri aloittaneena en meikkaa juuri yhtään. Välillä peitän finnit meikkivoiteella tms., mutta olen kyllä nähnyt sellaisiakin seiskaluokkalaisia, joilla on metriripset ja kilo puuteria.

Entä miten te meikkaatte kouluun?

# (¤.¤) #

Mä en oo vieläkään tyttööööö =_= xD

Nuori

En meikkaa ollenkaan. Mitä järkeä meikata? Toki se on itsensä ilmaisua. Itse en halua kuluttaa rahaa turhaan.

Suklaalover

Moi! Oon 12-vuotias tyttö ja en saa meikata kouluun päivittäin, äitini on kieltänyt, mutta en kyllä oikein haluakkaan meikata päivittäin, vaikka joidenkin mielestä silloin ihminen on paljon kauniinpi. Meikkaan yleensä koulun juhliin (kevät-, joulu- ja itsenäisyyspäiväjuhliin) hyvin neutraalisti, eli korostan vain parhaita puolian= peitevoidetta finnien päälle, ripsaria, neutraalia huulipunaa tms. Joskus kyllä saatan laittaa ihan arkenakin huulikiiltoa tai värjäävää huulirasvaa.
Toivottavasti tästä oli jotakin apua.

Terveisin Suklaalover.

Epätoivoinen

Kyllä, meikkaan kouluun mutta ainoastaan sen takia että saisin aknen piiloon. Unelmoin joka päivä kauniista ihosta ja siitä että voisin mennä esim. kouluun ilman meikkiä. Omasta mielestä tekoripset ja sun muut menee ihan yli… Onneksi jokainen saa kuitenki tehä omalle naamalleen niin kuin tuntuu hyvältä :).

Musta on hyvä idea jos haluaa peittää näppylöitä tai korostaa jotakin kohtaa kasvoista kunhan pitää mielessä, että nyt ollaan koulussa eikä missään juhlissa!

ElleN

Moi Epätoivoinen!

Joo samaa mieltä sun kanssa. Toivottavasti aknesi rauhoittuu. 😊 Itellä on jatkuvasti hiveesti näppylöitä joka paikassa ja niitä päittelen.

Kiitos kaikki muutkin vastanneet.

# (¤.¤) #

Ai niin…. mä mietin, että joko tytöt meikkaa 12-13 – vuotiaina? Tosiaan, (vaikka olen poika) niin mulla on myös hitosti näppyjä joskus. Kasvopesuaine ja kasvonaamio toimii

Corals

Mä meikaan vähän:) Siis sillee vaan et kulmat ja consiler.Mut teen sitä siksi, koska tykkään meikata ja se on musta kivaa :)

Meikkihullu

Ite meikkasin 7luokalla tekoripsiä myöten kaikki, koska mulla oli sillon super huono itsetunto, enkä ees tiedä miksi koska tänään kun kattelin vanhoja kuvia ni näytin paremmalta kun nykyää. Mut sit tuli mielenterveysongelmat niin en ees jaksanu ja sit jo totuin meikittömyyteen. 9-luokal meikkailin aina sillon tällön enemmän tai vähemmän, mut nykyään itsetunto kohtalaisen hyvä. Lopetin peruskoulun siis keväällä.

Lagaa

Eilen täs keskustelussa näkyi et ois kymmenen viestiä ja nyt näkyy yhdeksän

Voisiko joku viisaampi kertoa mistä johtuu vai lagaa ko puhelin vaan?

# (¤.¤) #

Tuosta kannattaa kertoa ”Kysy MLL:n työntekijöiltä, me vastaamme.” – keskusteluun :/

Puuterinaama

Oon kasilla ja meikkaan sillee et piilotan finnit peitevoiteella ja sit puuterii muualle naamaan. Taivutan mun ripset ja harjaan kulmat mut en tee muuta koska mulla on aika tummat kulmat jo valmiiks :) Meikkii käytän lähinnä niiden finnien takia.

nimetön

olen seiskalla ja minä en meikkaa melkein ikinä paitsi ns. juhlallisina koulupäivinä. Haluaisin kyllä meikata ja minulla on aika paljon meikkejä, mutta mietin usein mitä muut ajattelevat jos alan meikkaamaan. Mitä minun pitäisi tehdä?

joku

Aloitin meikkaamaan kouluun ysiluokalla. Meikkipohja, ripset ja kulmat. Ei sen kummemmin. Lukion ykkösluokan meikkasin kanssa lähes jokapäivä mut sit kakkosen alettua en vaan jaksanut välittää enää. Vie liikaa aikaa aamusta, nukun mieluummin pidempään!!

Sinipallo

Kannattaa kyllä meikata jos haluu ja jos kokee sen omaksi. Ite en meikkaa muuten ku vaan peitevoiteesta ja joskus ripsari. Ei meikkaaminen ole noloa. Eikä se, jos ei meikkaa varsinkaan ole noloa! Kaikki tekee ne päätökset itse.

Vastaa aiheeseen: TYTÖÖT?! Meikkaatteko kouluun/miten meikkaatte kouluun?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top