TYTÖÖT?! Meikkaatteko kouluun/miten meikkaatte kouluun?

ElleN

Asiani koskee sitä että miten sinä, 12-16 ikänen tyttö, meikkaat kouluun vai meikkaatko? Nyt lasken siis meikeiksi kaiken peitevoiteesta tekoripsiin.

Itse yläkoulun juuri aloittaneena en meikkaa juuri yhtään. Välillä peitän finnit meikkivoiteella tms., mutta olen kyllä nähnyt sellaisiakin seiskaluokkalaisia, joilla on metriripset ja kilo puuteria.

Entä miten te meikkaatte kouluun?

# (¤.¤) #

Mä en oo vieläkään tyttööööö =_= xD

Nuori

En meikkaa ollenkaan. Mitä järkeä meikata? Toki se on itsensä ilmaisua. Itse en halua kuluttaa rahaa turhaan.

Suklaalover

Moi! Oon 12-vuotias tyttö ja en saa meikata kouluun päivittäin, äitini on kieltänyt, mutta en kyllä oikein haluakkaan meikata päivittäin, vaikka joidenkin mielestä silloin ihminen on paljon kauniinpi. Meikkaan yleensä koulun juhliin (kevät-, joulu- ja itsenäisyyspäiväjuhliin) hyvin neutraalisti, eli korostan vain parhaita puolian= peitevoidetta finnien päälle, ripsaria, neutraalia huulipunaa tms. Joskus kyllä saatan laittaa ihan arkenakin huulikiiltoa tai värjäävää huulirasvaa.
Toivottavasti tästä oli jotakin apua.

Terveisin Suklaalover.

Epätoivoinen

Kyllä, meikkaan kouluun mutta ainoastaan sen takia että saisin aknen piiloon. Unelmoin joka päivä kauniista ihosta ja siitä että voisin mennä esim. kouluun ilman meikkiä. Omasta mielestä tekoripset ja sun muut menee ihan yli… Onneksi jokainen saa kuitenki tehä omalle naamalleen niin kuin tuntuu hyvältä :).

Musta on hyvä idea jos haluaa peittää näppylöitä tai korostaa jotakin kohtaa kasvoista kunhan pitää mielessä, että nyt ollaan koulussa eikä missään juhlissa!

ElleN

Moi Epätoivoinen!

Joo samaa mieltä sun kanssa. Toivottavasti aknesi rauhoittuu. 😊 Itellä on jatkuvasti hiveesti näppylöitä joka paikassa ja niitä päittelen.

Kiitos kaikki muutkin vastanneet.

Vastaa aiheeseen: TYTÖÖT?! Meikkaatteko kouluun/miten meikkaatte kouluun?
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.