Siirry sisältöön
yks poika vaan

Sellasta oon vaa miettiny et mitä tytöt haluu seurustelulta? Onks se vaa mukavaa yhdessäoloo, jutustelua, hyväilyä yms. vai mitäh?

Vastauksia kiitoos :)

(:

Itse toivon ainakin sitä yhdessäoloo, se se tärkein varmaan on, sitä on saa olla lähekkäin, juttelua, ei pelkästään läheisyyttä, riittävästi juttelua, kaikesta puhumista. Aina välillä kahdestaan ja välillä vaikka isommalla porukalla. Yhdessäoloo!(: Läheisyyttä, pussailua ja mitä siihen suhteeseen nyt haluaa kuuluvan(:

Miru

Yhdessäoloa, läheisyyttä, jutustelua ja pientä romatiikkaa :) ja sitä että saa erityistä huomioo ja kohteluu poikaystävältään (:

Cha cha cha

No… ;o Itse haluaisin siihen 18v. asti olla ilman seksiä.

Kädestä pitämistä, halaamista, suuteluu, nuolemista ja sit kokeilua mikä tuntuu toisest hyvält.. ;) Ja ofc se juttuseura :P

miä vaa XD

No haluaisin yhdessä oloa,pussailua,halailua,juttelemista ja kaikkea ihanaa…

FoundOne

Ite ainakin haluan että poika on suhteessa tosissaan, musta ei ole mitään järkeä seurustella jos tietää jo sen alkaessa ettei voi rakastaa sitä tyttöä/poikaa koko lopun ikäänsä. Eihän siitä varma voi olla miten suhteessa käy ennenkuin tutustuu kunnolla ja tutustumista vartenhan seurustelu on, mutta jos etukäteen tietää ettei suhde johda mihinkään niin kannattaa antaa olla. Siinä vaan satuttaa itseensä tai toista. Pojan pitäis olla oikea sielunkumppani mulle niinkuin paras kaveri. (: Mut haluisin suhteelta yhdessäoloa, olis tosi hyvä jos tyttö pääsis pojan kaveripiiriin mukaan eli esim. välkillä ei tarvis eristäytyä kaksistaan jonnekkin kauemmas. Ja tietty läheisyyttä mutta pitäis sitä pystyä olemaan ihan normaalistikin kavereiden edessä, ite ainakin haluaisin tuntee itteni osaks sitä porukkaa vaikka pojan tyttöystävä olisinkin. Vaikka tietysti pojan pitää huomioida että tyttö ei varmasti jää ulkopuoliseksi tai huomiotta. Molempien pitäis muistuttaa joka päivä miten tärkeä toinen on, senkin ilmaisuun voi käyttää vähän mielikuvitusta ja osoittaa sen erilaisilla pienillä eleillä. (:
Eli pojan pitäis olla toisaalta luotettava ystävä, toisaalta söpö ja rakastettava poikaystävä.

Tintsu

Yhdessäolo, juttelu, ja elämänkokemuksien jakaminen toisen kanssa, tehdään asioita yhdessä yms yms tehdään toisen olo tärkeäksi :)

Määääääääääää, sanoo Lammas.(:

Rakkautta, läheisyyttä ja paaaljon huumoria (tykkään nauraa :D) ja kaikkee ihanaa, joskus kahdestaan tai kaveriporukassa..(:

na-na

Mä ainakin tykkään tässä omassa suhteessa et saa puhua ihan kaikesta toisen kanssa, jakaa kaikkii kokemuksia ja vaikka kertoo mitä teki pienenä ja nauraa yhessä :) Yhdessäolo on parasta, suutelu, pussailu, halailu, kaikkien arkisten asioiden tekeminen yhdessä, niinku vaikka kotityöt (kuulostaa vähä tylsältä mut paljon kivempaa kahestaan :D), leffojen kattelu, pikkusisarusten kans oleminen, kunhan se ei oo ihan jatkuvaa tai koko ajan pakollista, ja sit tottakai on tosi kiva jos pääsee jollekki reissulle yhessä, vaikka Särkänniemee tai jopa ulkomaille tai sillee :) On ihanaa jos/kun löytää sellasen ihmisen johon ei kyllästy :)

Minä itse

Tota mä ainakin haluun, että se olis sellasta, että ollaan läheisiä, poika kertoo asioitaan samalla lailla kun tyttö, romantiikkaa, poika ei painosta mihinkään, sais huomiota siltä, luottamusta ois molemmin puolin ja kaikkee ihanaa <3

One girl from Savo

Lohduttavaa olkapäätä ja yhdessäoloa. Tietysti suhteen edettyä myös nautintoa niin ruumiillisesti kuin hengellisestikin.

Vastaa aiheeseen: Tytöt !!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top