Siirry sisältöön
Killme

Mulla on ongelma. Mun luokalla on yks tyttö joka otaa musta kuvia ja noh… Laitaa meijän luokan chatiin ne. Yleensä ne kuvat on kun miulla on tyhmä ilme tai jotain vastaavaa. Kokeileeko hän vaan vittuilla vai näyttää kiinostusta?

Azzie

Ihmisistä ei saa ottaa kuvia ja julkaista niitä ilman heidän lupaansa. Tämä koskee varsinki alaikäisiä, joiden kuvia ei saa julkaista ilman huoltajan suostumusta. Jos sinua häiritsee, että tämä tyttö ottaa kuvia, kerro se hänelle. Ja jos hän ei usko, niin jollekin aikuiselle, ensisijaisesti kaiketi opettajalle tai vanhemmille.

Nimetön

Ootko tyttö vai poika? Leikkisältä kiusanteolta tuo kuulostaa. Meidänkin kaveripiirissä tehään tota samaa ;)

Mä en tiiä

Jos se on sinusta ikävää niin sano sille ettet pidä kun hän ottaa kuvia. Se voi olla vain jotain typerää kiusoittelua….

Killme

Oon jätkä

Azzie

Oli typerää kiusoittelua tai ei, yksinkertaisesti ei laillista ottaa ja levittää kuvaa ilman toisen suostumusta. Finlexistä voit lukea lisää, mutta Mediakasvatus-sivuilla myös lisätietoa. [Viestiä muokattu.]

:)

Se voi olla ihan jaa pelleilyä tai voihan se olla kiinnostunukki. Tota on aika vaikee sanoo mut se on kiinnostusta sitten jos se antaa jonku selvän merkin mutta ei kannata luulla kuitenkaa
mitää ilman et se tyttö on ilmaissu kiinnostusta. Tota pelleilyä on meijänki luokas aikapaljon eikä siinä oo mitään eli munmielest molemmat vaihtoehdot mahollisii.

Vastaa aiheeseen: Tytöt! Apua! Tai kuka tahansa!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top