Siirry sisältöön
13 v poika

mä oon just saanu tyttöystävän nii mimmone on tyttöjen mielest mukava poikaystävä ? kiitus jos vastaatte :P

HotChocolate

Mukava poikaystävä on oma itsensä eli ei yritä esittää parempaa/huonompaa kuin on, ja itse kartan myös ”oi mun pikkukulta hanipöpösöpö karkkipallero – keskusteluja”.

Eli oo vaan oma itsesi, keksi teille jotain kivaa tekemistä mistä molemmat tykkää ja kerro aina välillä että tykkäät hänestä ja on kivaa kun ootte yhdessä jne, eli oo kiltti oma itsesi, siihen ihmiset aina rakastuu, ei näyttelemiseen :)

Tsemppiä!

pimu16

Ja sit on kiva, jos poika kuuntelee tyttöö kaikissa asioissa ja on semmonen hellä. Mulla ei oo ikinä ollu poikaystävää (vielä, mut ehkä joku päivä) ja oon 16… Onnea teille! :)

Nimetön

No, sehän tietysti riippuu ihmisestä, mut on tiettyjä juttuja mitä tytöt yleensä odottaa pojalta.
1. Huomioi. Jos tyttö on näköpiirissä, älä ikinä jätä häntä huomiotta. Jos hän puhuu, kelle vain, kuuntele silloin ja mahdollisesti sano jotain. :) Muista myös kehua hänen ulkonäköään aika ajoin!
2. Keksi kivaa tekemistä. Varsinkin näin kesällä voi uida, laittaa ruokaa, mennä kaupungille, urheilla… Lista on loputon, kysele tytöltäs mitä se haluaisi tehdä. Jos se ei osaa sanoa, keksi jotain superkivaa! ;)
Nuo 2 on ehkä tärkeimmät. Lisäks kannattaa usein laittaa sille viestiä jos ette näe, ihan tavallisistakin asioista. Kuuntele tytön huolia ja yritä auttaa!! Kerro hänelle, että huolehdit hänestä. Jos haluat, näytä muille että hän on sinun tyttösi! <3
Onnea sylikaupalla:)!

Ace

No minä ite tykkään sellasest hellästä (lahjat jne ei oo kyl mun juttu), ja tykkään jos pojalla on huumorintajua. Onnea matkaan.

^^

Oot oma ittes, et hirveesti muuta käytöstäs tyttöö kohtaa niin sanottu lepertely ja tällänen on toki sallittuu mut siis ette ala esittää tytön edessä ^^ älä myöskään esitä vaikka olisi muita kavereita ympärillä ”painostamassa” ^^ kerro myös tytölle aika ajoin miten välität siitä ^^ ÄLÄ PETÄ!!! yks tärkeimmistä asioista ^^ mut hei onnea! koita pärjätä! ^^

.t

Muista puhua tunteistasi avoimesti ja kehaista tyttöäsi aina välillä, esim kuinka kaunis hän on.

Patricia

Sellanen mukava, hauska ja luotettava poika, jonka kanssa tuntee olonsa hyväksi ja rakastetuksi. Siinä on ainakin minun mieskriteerit – ja varmaan aika monen muunkin.

No, pääointti on se, ettet kohtele tyttöä huonosti/loukkaavasti/jne, vaan kunniotat häntä ja hänen päätöksiään ja olet valmis panostamaan suhteeseen. :)

twogirls

No ensiksi oo oma ittes, äläkä esitä, edes kavereidesi seurassa jos tyttö on siinä. Älä valehtele hänelle, ole rehellinen. Älä ole liian ”tunkeutuvainen” anna tytölle omaa tilaa. Tytöt tykkää yleesä, jos poika huomaa hänet ja kohtelee kivasti esim. kehuu vaatteita.

Älä mainitse ikinä painoasioista, edes läpällä. Tytöt vihaa sitä, ja muistavat sen elämänsä loppuun asti. Se aiheuttaa turhaa stressiä tytölle.

mä tykkään

Tykkään jos jätkä halaa tukee jos tarvii ei kuseta tekee aikaa tekee itte alotteit pussaa jne
Halaa takaa päin:3
Sun pitää oppii mitä syn tyttöystävä tykkää kaikki ei tykkää samoist asiois
Kerro sille välillä et rakastat sitä

tytsy ;)

Itte tykkään et poika huomioi ;)

Girly98

Sun pitäs pikemminkin esittää toi kysymys sun tyttöystävälle, koska kaikki tytöt on erilaisia. Ei oo vaan yhdenlaista poikaystävätyyppiä josta kaikki tytöt tykkää:). Kysy häneltä mitä hän haluaa teidän suhteeltanne ja mitä arvoja hän arvostaa. Tietenkään sun ei pidä muuttaa itteäs jonkun toisen takia, paitsi tietysti jos sä loukkaat toista. Mun motto on, että sä saat olla just sellanen kuin sä oot niin kauan kuin se ei loukkaa toista.
Suhteessa teidän molempien pitää keskustella mitä haluatte suhteeltanne ja ylipäätänsä keskustella:)

Poika

Juu oon 14v poika mut annan tärkeen neuvon : jos sanot kokoajan et se on kaunis jne se kyllästyy siihen eli älä hoe kokoajan samoja asioita ja oon huomannu et tytöt tykkää jos näyttää et välittää siitä ja on sen kaa aina ku pystyy jos seki haluu olla mut antaa sille myös omaa aikaa ja tyttöjä EI KOSKAAN SAA HAUKKUA MILLÄÄN TAVALLA EDES LÄPÄLLÄ !!!

Tyttö1

Moikka!:)
Toivoisin kiireesti apua tän asian kanssa mulla alkaa oon 6lk terveystarkastukset on siis ihan mukava hoitaja mutta sit on tää..(nyt on lauantai ja keskiviikkona alkaa tarkastukset) oon huomattavasti ylipainoinen:(oon 160cm ja painan jotain vhä alle 80kg..musta ei huomaa kumminkaa et painan noin paljoo!! Mun äiti on sanonu et oon periny mun sikältä vaan paksut painavat luut!?mut eihän se lääkäri sitä tiedä pelottaa mitä se sanoo mun painosta..APUAAA

Heii

Itehän oon siis 12 mut omasta mielestä semmonen ois kiva joka kuuntelis ja jonka kans ios kiva olla. Kysy siltä tytöltä joskus että,mitä hän haluisi tehdä. Ja muista olla oma ittes, eihän se tyttö ois sun kans jos et ois just semmonen ku oot

Vastaa aiheeseen: tytöt apuuu !

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top