Siirry sisältöön
Helpmee

Moi, mulla alko menkat viikko sitte enkä aluks kertonu kellekkää. Olin sillä viikolla mun iskällä, ja kaikki menkka jutut mitä käytin laitoin sellasee pussii jonka piilotin mun huoneesee. Täl viikolla oon mun äitillä, ja maanantai aamuna mun iskän luona äitipuoli oli siivonnu munki huonetta, ja löytäny sen pussin ja tottakai kattonu sinne. Se oli sitte sanonu iskälle siitä, ja iskä laitto äitille viestii siitä. Äiti sitte puhu mun kanssa iha normisti mutta mä en uskalla mennä iskälle ens viikolla, vaik tiiän et ne ei oo vihasii mut silti. En haluis nähä niitä vähää aikaa koska en haluu puhuu niitten kans tästä, mut mun on kuiteki pakko mennä sinne. Ja tiiän et iskä ainaki aikoo sanoo et vessas on roskis joho ne voi laittaa, ja että se on ostanu mulle sinne vessan kaappii suojia. Tää ei välttämättä kuulosta hirveen isolta asialta mut mulle se on help oikeesti!

Yksinäinen susityttö

Hei! Oon kohta 13v ja mulla on alkanut menkat ja kuule noi asiat on arveluttavia jopa mun mielestä vaikka oonki ihan outo. (T: mun… Tutut?..) Muista, että
se on sun oma asia. Sä voit sanoa sun faijallesi, että sä et haluaisi puhua koko asiasta. En ikävä kyllä osaa oikeen sanoa muuta.

SORRY

Kata, verkk@ri

Moi,

ymmärrän, että asia tuntuu epämiellyttävältä ottaa puheeksi isäsi kanssa. Isäsi on kuitenkin toinen vanhempasi ja varmasti haluaa tietää mitä sun elämässä tapahtuu. Kuukautiset ovat normaali asia, jotka kuuluvat jokaisen tytön elämään. Ei niissä ole mitään hävettävää <3 Mä sanoisin, että mene vain rohkeasti isäsi luokse ja jutelkaa asia läpi. Sen jälkeen sitä ei tarvitse enää salailla.

Tsemppiä!
Kata

Yritän auttaa

Ymmärrän sua. Menkat on asia joista ei aina tahdo puhua isän kanssa. Kannattaa kuitenkin mennä isäsi luo. Ehkä hän mainitsee asian, mutta se on todennäköisesti sen jälkeen ohi. Musta on hienoa (ja sunkin kannattaa ainakin yrittää ajatella näin) jos sun isäs yrittää auttaa ja tahtoo tehdä asian normaaliksi.

Toivottavasti tästä oli nyt ees pikkasen apua. Tsemppii sulle! Kaikki menee hyvin!

Ada

Ei se oo noloo jos menkat alkaa se on tosi luonnollista ja kaikille tytöille käy niin jossain vaiheessa🩸

Ihminen

Hei se on ihan normi asia. Itellä ei oo vielä alkanut menkat mutta valkovuotoa tuleee ja PALJON (tälläkin hetkellä). On se parempi kun vanhemmat suuttuisi ja ei kertoisi mitä pitäisi tehdä. Ajattele ett se on hyvä asia että kasvat lapsesta nuoreksi ja muista huolehtia ettei tule vahinkoja (seksissä). <33

16v tyttö

Öh. Sanoisin että sun äitipuolellas ei ole mitään asiaa kattoo sun pussukoihin, varsinkin jos se on yritetty piilottaa. Se tässä vaikuttaa ainoolta isolta ongelmalta ainaskin mulle (mulla siis ei ole koskaan ollut mitään yksityisyyttä ja tuo rikkoo ihan perus kohteliaita tapojakin että urkitaan ja mennään sanomaan muille) mut voit vaikka pyytää äitiäs sanoon niille että et halua jutella siit hommast.

Vastaa aiheeseen: TYTÖT HELP

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top