Siirry sisältöön
softerr boy

Onko airsoftaavilla nuorilla mahiksia sexsikkäisiin tyttöihin. Onn 12w ja käyn airsoftaamassa virallisissa peleissä noin 1x viikossa olen 155cmja painan 40kg (aika laiha), ymmärtääkö ketkään ytöt millaista airsoft oikeasti on. Ja si asiaan onko softaavalla nuorella hyviä mahiksia tyttöön eli oon ihastunu yhteen meiä luokkalaisee ja joo.

Ps: Joo aika turha keitju.

Nimetön

Ei mun mielest airsoft mahkuja miinusta :D

Joomoi

Oon tyttö ja mua ei kiinnosta pätkääkään se softaatko vai et. Tai softaako kukaan muukaan. Tee siihen tyttöön vaikutus olemalla ystävälline, erotu sillä taval joukosta. Kysy siltä mistä se ite on kiinnostunut.

Tetu

Olen 13-vuotias poika, masturboin tetu-lehden kuviin. oNX mulla mahiksii meidän koulun hottisopeen? SE ON mua vanhempi, mut meil on jotain kemiaa. Se opettaa kemiaa ja vetovoimasta.

Jumpsu

Hengasin jokin aika sitten vain poikien kanssa, ja he KAIKKI harrastivat airsoftia. Olin jokusen kerran mukana kattomassa, ja musta se oli ihan mielenkiintoista. Niillä pojilla on paljon tyttöjä, jotka niistä tykkää. Silloinen poikaystävänikin harrastit airsoftia. Ei se mahkuja huononna :D

Kata-97

Tottakai on! Ihastukseni harrastaa airsoftii ja mielestäni se on parempi harrastus mitä kylällä notkuminen tai discoissa biletys. Kyllä mä ainakin ymmärrän millasta airsoft on, tai siis juttelin ihastukseni kanssa miltein 4 kk joka maanantai kolme tuntia kaiken moista harrastuksista. Varsinkin kun itse harrastan partiota, niin ymmärrän mikä kaveri porukalla luonnossa ajan viettämisessä kiehtoo.

Vastaa aiheeseen: tytöt ja airsoft

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top