Siirry sisältöön
määvaa

Mitä mieltä ootte sellasist pojist jokka puhuu paljo? Itte ku tulee höpötettyy iha hirveesti nii mietin vaa et onks se kauheen ärsyttävää? Olis kiva kuulla tyttöjen kommenttei mut voi pojatki totta kai vastata :)

.

Oon tyttö, ja ei oo ärsyttävää tai riippuu vähä mitä sä höpöttelet mut nii hyvä vaa(:

Nimetön

Must se on tosi kiva juttu, ku tietää sitte et jätkähän on kiinnostunuu puhuu :) Siin saa käsityksen et oot kaikkienkaveri ja reilu kaikille, joten jees juttu! :)
Tosin riippuu mistä sä puhut..jos sä toistat samaa juttua koko ajan ni ei se kovin hyvä idea oo, mut ei sitä kannata ajatel ku ei sellast oikee tapahdu misää :)

Nimetön

Must ois ainaki kiva jos poikaki juttelis paljo ettei menis yksinpuheluks eikä tuli mtn akwardei hiljasuuksii xD eli siis tykkäään :))

SuperWee13

Hyvä vaan että tykkää puhua. ^^ Ettei kokoaja joku pano mieles :’DD.

HiIt’sMe

On tosi kiva et pojat puhuu, mut sun täytyy muistaa myös kuunnella muita. Jos et anna toiselle puheenvuoroo se ihminen saattaa kyllästyä.

minäminä

Puheliaat pujat antaa avoimen vaikutelman ja niitä on helpompi lähestyä. Tai siis tietenkin riippuen mitä puhut. JOs puhut kaikkea typerää, tuskin tytöt uskaltaa tulla metriä lähemmäs.

Siis tyttö olen minä.

roosaonkingi

Ite ainakin tykkään kauheena pojista, jotka puhuu paljon, koska ite oon aluks ujo jne, niin on hyvä juttu, että poika puhuu, kunhan ei puhu samaan aikaan.. ;D

na-na

Mun poikaystävä on tosi puhelias, mut se on mun mielestä vaan kiva juttu :) Aluks ku olin ujompi ni oli kiva ku toinen höpötteli, oli helppo mennä juttuun mukaan ja vielä ku ei just toista samoja juttuja, vaan ihan fiksua asiaa :D Puheliaisuus on vaan plussaa ;)

lover69

mun mielest just ihanaa ku kundi puhuu paljon. Ku iteki esim puhun ihan sika paljon yleensä xd Ja joo oon tyttö.

:)

Se on just IHANAA kun pojalla riittää juttua! ::):):):) <<3<3

98tyttöw

nojos se on semmost hauskaa läppää tai asiaa, eikä mitään toisten mollausta yms ni ei siin mitään vikaa oo kuha joskus antaa muidenki puhuu:)

Ansku

Siis hyvä juttu, että ei oo mikään tuppisuu =)

Vastaa aiheeseen: Tytöt (ja miksei pojatki..) HUOMIO !

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top