Siirry sisältöön
R.L

Millasia ootte tytöt ihastuksillenne. Ennen ja jälken kun kaverinne / ite ootte kertonu pojalle että tykkäät hänestä ja poika ei ole kysyny sua siitä ajasta 1kk mutta näyttää silti selvästi kiinnostuksen. Esim sanoo oot nätti ja rakastan sua ku oot kaatunu sillai ettei sua sattunu vaa naurahat oho =). Ja esim sanoo koko luoka ees ku ope arpoo paikkojaa et halun (nimi) viereen. Mitä ite tekisitte tos asemas. Ttiän et tyttö tykkää musta mut ainaku yritän lähestyy sitä esim kehumalla nätiks nii sanoo sen kavereitte kans vaa mitääää ja rrupee nauraa / hyyyyi lopeta oot ällö. Mut yrität silti jatkaa sitä ”iskemistä / yrittämistä” kertokaa tytöt mielenne =) :D Ehkä saan sen vielä =)))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sori, viesti oli nii sekava etten saanu selvää :D Mut tyttö oon. Ja ei kannata kokoajan roikkuu tytös johon on ihastunu, mä en ainakaa tykkää siit…

tyttö 14v.

Vähän sekava, mutta sepitämpä tähän jotakin. Ensinäkään ei kannata lähestyä tyttöä, kun hän on kavereidensa kanssa, itse ainakin haluaisin olla tilateessa kahden kesken ilman, että omat kaverini siinä ympärillä höpisemässä ja kuuntelemassa. Toinen juttu on sellainen, että tyttö ei silti välttämättä halua seurustella, vaikka olisikin umpi ihastunut kyseiseen henkilöön, vaikka haaveilee seurustelusta toki paljon ;) Ööö…Itse varmaan tuijottelen aika paljon ihastustani ja yritän hakeatua hänen lähelleen mahdollisimman paljon, sen jälkeen kun on ketonut niin ehkä nyt ensimmäisenä odottaa mitä kyseinen poika sanoo asiasta ja saako tunteilleen vasta kaikua. Ei kannata roikkua tytön perässä koko ajan ja olla liian takertuvainen,koska se on vain ärsyttävää.

14w tyttö

Öm, sekava viesti tosiaan :D
Mutta, se tyttö on sulle kiltti. Joten vaikka se ei VIELÄ olisikaan ihastunut suhun, sulla on hyvät lähtökohdat jatkaa yrittämistä. Jos se ei rakasta sua, sun pitää saada se rakastumaan itseesi. Onnea yrittämiseen, koskaan ei kannata luovuttaa ;)

Vastaa aiheeseen: tytöt ja niitte ihastus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top