Siirry sisältöön
Rakastunut?

Eli, oon tuntenut yhdenpojan seiskaluokasta lähtien. No,ihastun tähän poikaan (sanotaan nyt vaikka juuso) heti kun näin hänet ja hän sai tietää asiasta yhden mun kaverin kautta. No ku se multa kysy et ”tykkääks sä musta?” ni menin ihan lukkoon ja vastasin et ”en”. ja se kaduttaa muo suuresti. no nytko oon tuntenut sen melkein kaks vuotta ni taidan olla rakastunut tähän ”juusoon”. ajattelen häntä kokoajan ja hän tekee minusta aina iloisen. eli jos olen surullinen ja aina kun näen hänet tulen heti iloisemmaksi.seiskalla hän seurusteli yhden tytön kanssa, mutta se ei suhde ei kestänyt kauan. Joten olenko rakastunut? ja miten kertoisin sen hänelle?

.

Olet melko varmasti rakastunut, mutta ei toisen tunteita voi tietää.
Voisit aloittaa keskustelun tunteistasi lauseella:
– Muistatko kun kysyit multa seiskalla, et tykkäänkö mä susta…?

Mika

Jos oot valmis kertoo sille pojalle ni oo vaan rohkee ja tilaisuuden tullen (älä oota liian pitkään sitä tilaisuutta) sanot sille. Jos et uskalla ni pyyä jotain kaveria kertomaan (se o paljo helpompaa).

John

Perus Facebook viestittely toimii, tai sitte ootat hyvää tilaisuutta ku tämä Juuso on yksin. Täältä löytyy tähän vastauksia sieltä sun täältä. :)

Avittaja

Voit kokeilla sanomalla hänelle sen päin naamaa kun ootte kahestaa jos tulee otolline hetki tai sit jos sul on sen kik/whatsapp/wechat/viber nii voisit lähettää ääniviestin jos kerrot et pidät siit (wechatis,viberis,whatsappis voi lähettää ääniviestei) jos et uskalla vaikka sanoo kasvotuste tai iha normi puhelussa ääniviesti on parempi ku tekstiviesti ku sit se ymmärtää ettei oo mikää tsoukki tai ”se oli mun kaveri joka nii kirjotti” tai voit kysyy et voisko se hengaa sun kaa joku päivä jotai iha normaali oleskeluu ei tarvii mennä leffaa/syömää toki voi mut tuski tarvii olla mtn ihmeellist ja tunnustat vaa sille et sul on ollu sitä tunteita kohtaa kokoajan sen kysymyksestä lähtie

– vinkin antoi 15v Poika

Tsemppiä ei se nii kauheesti voi mennä usko ittees!

Vastaa aiheeseen: TYTÖT JA POJAT!!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top