Siirry sisältöön
Poitsu

Miten sormittaa tyttöö? Niinku mikä on paras tapa ja miten alottaa ja mikä tuntuu hyvältä?

Tyttö010💋

Sama kysymys mutta toistepäin, miten tyttö voi sormittaa/tai jtn vastaavaa poikaa?

Poeka

No Tyttö010 vedät esinahkaa ylös ja alas ja hierot sitä palleista. Jos se on ympärileikattu nii kannattaa sylkästä siihen kärkeen nii ei satu (tai jotain semmosta, en oo niistä ite varma). Ja sit voi ottaa suihi.

Poitsu

Ööh en oo varma ymmärsinkö sun käänteisen kysymyksen oikei mut no siis ittellä tuntuu sikahyvältä ku liikuttaa esinahkaa ja hieroo hellästi peniksen päädyn alta. (Omaan kokemukseen eräitä herkimpiä alueita peniksessä). Jos taas sit haluaa käyttää suuta niin kielellä painaa peniksen päädyn alta niin tuntuu parhaalta +sit painetta pitää olla joka puolelta että tuntuu joltakin (ei ollut kiva kokemus ku en ees tullu). Muuta en sit siihen keksi… voi kysyä muustakin neuvon mielelläni ja vastaan kysymyksiin poikien seksuaalisista asioista.😅

Tyttö010💋

Haluisin myös kysyy sellasen jutun että minkälaiset tytöt teitä kiinnostaa (kertokaa + ja – puolet)?
Ja sit minkälaisen ensitapaamisen haluisitte tytön kaa jonka oot ”tuntenu” useamman kuukauden snäpissä?

Tyttö010💋

Vastatkaa joku

Poitsu

Ööh no siis (ei mikään wannabe kängsteri)
Vape=ehdoton ei
Mut siis itte tykkään sellasesta roikkuvasta joka haluu justiinsa koko ajan olla kii mut ymmärtää myös jättää rauhaan oikeina hetkinä, on vähä kaksmielisempi eikä pelkää ilmasta sitä kahenkesken, ööh emt sit

Ööh niin siis varmaa jotai et sopii et tapaa jossai emt kauppaksekukses tai torilla. (Oma unelma olis joku vaellustyylinen missä oikeesti oppii tuntee toista mut se antaa ehkä vähän sarjamurhaaja viban)

Poitsu

Nii voisko joku sit oikeesti vastaa tohon alkuperäsee?

Herkku

etu ja keski sormill yhdessä aliksi hiljatain edess takas. sit kovemmalla.

H0rnyg1rl

Tyttöö voi sormittaa esim. Jos makoilette vaik sängyllä ni (Ensin tietty kysyt että haluaako se) Ala suutelee/nuolee (tai tee fritsuja) tytön kaa (suutele tms. koko ajan) sitä laita käsi puoliks sen housuihin ja pikkuhiljaa siirrä lähemmäs sen 🐱. Sit hiero sen klitorista (et saat sen märäks koska muuten satutat vaan) sit kaks keskimmäist sormee ja hitaasti vaan laitat ne inside her.. hitaus is the key! (Ite ainaki tykkään vaan hitaasta liikkeestä) Sitten liikuttelet niitä sormia sisään ja ulos. Toivottavasti oli apua!!

Vastaa aiheeseen: Tytöt ja pojat ketkä tietää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top