Siirry sisältöön
Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Moi olen 12 vuotias tyttö ja käytän puuteria huulikiiltoa ja ripsiväriä. Onko mulla teidän mielestä liikaa meikkejä??
Montako vuotiaana aloititte tai aijotte ruveta meikkaamaan? Tytöt ja pojat saa vastata!! Ja kaikki muutkin!!
Hyvää kesän odotusta kaikille 🌨️🌺💐💚🌴

Nimetön

No oon myös ite 12-vuotias ja en kyllä käyttäisi ite meikkiä, mutta jos koet että sulla on tarve meikille voit ihan vapaasti käyttää sitä.

Oivoi voi😞

En minä

Partiolainen

Et tietenkään laita liikaa meikkiä! Kunhan se tuntuu susta hyvältä. Itse haluaisin meikata (enimmäkseen ripsiväriä tms), mutta en oikein ole uskaltanut kysyä sitä vielä äidiltäni. Olen 12-vuotias ja aijon alkaa meikkaamaan noin 12-14-vuotiaana.
:)

bag

Ite oon siis 09 gendrfluid ja välil meikkaan kouluun (peitevoide, ripsigeeli, kulmakynä, eyeliner, contour, highlighter yms)
Mun mielest sul on iha sopusasti meikkii ja muutenkin se et käyttääkö vai ei ja kuinka paljon on kaikkien oma henk koht. päätös:)

Tyttö08

No onhan toi nyt aika paljon yli, varsinkin 12-vuotiaalle? Itse oon 15, enkä oo ikinä käyttänyt mitään meikkejä – enkä ikinä aiokaan, ja oon ylpee siitä. Mutta kukin tavallaan! Saathan sä meikata, jos haluut :)

Hipu

Moiiii! Ite en vielä meikkaa kouluu ku oon vasta 11, mut aijon alkaa meikkaamaan ehk 12-13 vuotiaana. Ja mun mielestä ei oo todellakaan liikaa meikkiä sulla. Tiiän 12 vuotiaita jotka meikkaa PALJON enemmän.

Heippa🤗

Suonjar❤️💚💛💙

En meikkaa kouluun, mutta ei mulla mitään sitä vastaankaan ole. Jos haluut meikkaa, meikkaa. Jos et, älä. En ees tiiä, aionko koskaan alkaa meikkaa. En ole… sellainen henkilö.

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Kiitos vastauksista!!
Muistakaa että ei ole mikään pakko meikata koskaan! Jos ei ole tarpeellista. Minäkin tiedän luokkalaisia joilla on kaikkea hajusteita, MONTA kerrosta ripsiväriä ja paljon puuteria ja muita meikkejä.
Hyvää kesän odotusta kaikille 🌨️🌺💐💚🌴

Spageli✨

meikkaan luonnollisesti, en paljoonkaan. monesti käytän vähän peitevoidetta, joskus ripsaria ku mun ripset on aika tummat ja vähän kulmageeliä, joskus jos jaksan nii laitan highligteriä ja ripsientaivutin on MUST!! mua ei juurikaan haittaa käyttääkö joku paljonkin meikkiä tai ei yhtään te tykkään olla natural meikin suhteen :)
kaikki on kauniita myös ilman meikkii, muistetaan se <3

🦋

mä en yleensä meikkaa kouluun, ja sä et meikkaa liikaa

Lukutoukka 📚📚📚🐛🐛🐛

Moi kaikille taas!!
Minäkin näytän todella luonnolliselta meikeissä ja meikkaan harvemmin mutta joskus tulee meikattua jos on tylsää..
Hyvää kesän odotusta kaikille 🌨️🌺💐💚🌴🐢
Toivoo lukutoukka

Tyttö

Moi minun mielestäni käytät juuri sopivasti meikkiä🩷🩷🩷🩷
Itse käytän vain ripsaria😍😍

.

Mä käytän vaan välillä vaaleeta luomiväriä ja huulipunaa/kiiltoa, koska muita mun äiti ei oo mulle ostanu enkä ite osais ostaa oikeenlaisii, enkä varmaa haluiskaan käyttää muit. Äitin ripsaria kerran testattii halloweenina mulle, mut kutitti sikana ja sillon tajusin, et sitä en enää haluu käyttää, mulla on muutenkin niin herkät silmät ni se vaan pahens. Haluisin ehkä käyttää vähän peitevoidetta joskus, mut en osais ostaa kuitenkaa oikeenlaista… Yleensä en käytä meikkiä tai mitään ihonhoito tuotteitakaan ollenkaan, koska en vaan jaksa tai haluu, mut joskus noita jotain vähän.

x

alotin itte meikkaamaan ehkä joskus 13-vuotiaana. ei tavallaan oo olemassa ”liikaa meikkiä”, käytät vaan sen verran mikä susta ittestä tuntuu hyvältä. :)

Vastaa aiheeseen: Tytöt ja pojat meikkaatteko kouluun yms??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top