Siirry sisältöön

Tytöt ja pojat, tarvitsen kipeääkin kipeämmin apua!!!

14v

Hei! Mulla on 18 cm pitkä penis (jäykkänä) ja olen 14 v. Onko se normaalia? Olen ihan hullaantunut yhteen luokkani tyttöön ja olen ollut uudessa yläasteessani (olin ennen toisessa yläkoulussa) n. kuukauden ajan ja siksi en halua nolata itseäni. Olen ystävystynyt kyseisen tytön kanssa mutta en kehtaa sanoa sille mitään koska pelkään että tyttö kertoo tunteistani kavereilleen
Mun luokkalaiset härnäävät mua koska olen erilainen ja osaan epätavallisia ja pelottaviakin asioita. Onko se oikein? Tyttö on muuten ihan tosi suosittu, kaunis kaikkien tuntemani UUSIEN luokkatoverieni mielestä ja se vaikeuttaa asiaa entisestään. Mikä neuvoksi???

K.K

Moi!
Oon tyttö 13v. Tunnut oikeesti pitävän siitä tytöstä. Kannattaa vaan koittaa sanoo sille että tykkäät siitä. Oon ite tyttö ja tiedän että yleensä tytöt eivät pidä mitenkään outona että pojat tulee juttelemaan niille. Päinvastoin, tykkäävät siitä. En myöskään usko että tyttö kertois kenellekkään mitä oot sille sanonu.
Rohkeesti vaan, pystyt kyllä siihen.:)

14v

Kiitos neuvosta, arvosan ehdotustasi. Mut toivoisin että neuvoja tulisi lisä, kiitos.

aaaaaansku

Juu eli .. oon myös 14 , tyttö:) ja itse arvostaisin myös että menisit sanomaan suoraan kasvotusten et sulla on tuntei tätä tyttöö kohtaa:) ja jos sua pelottaa et tää tyttö kertois muille, ni sano sille iha et et haluu et se kertois muille ja et sä luotat siihe ni se ei sillo ainakaa kerro.. tai uskon ettei kerro. Mut tosiaa kasvotuste kahestaa ni kaikki on perfecto;) ja voit viedä sen eka syömää ni se vois aavistaa jotai tai elokuvii:) ja toi kuinka pitkä sulla on ni kyl se ite musta on iha normii et ei mitää painei (;

K.K

Voisithan myös esim. kirjottaa lapun ja antaa sen tytölle, tai laittaa sen johonkin paikkaan josta tyttö sen varmasti löytää eikä kukaan muu pääse siihen käsiksi.:)

14v

Kiitokset kaikille

khyl

oon ite 14-vuotias tyttö ja omasta mielestä paras tapa ois vaan sanoo se sille tytölle suoraan! mieluiten kahdenkesken, sillon ainaki se tyttö uskaltaa reagoida aidosti eikä tarvii esittää :) enkä usko et se kertoo kavereilleen :)

16 v poika

Joo kannattaa kertoo vaan, et hävii siin mitään. Itsekin olen kertaalleen kertonut ihastumisestani ihastuksen kohteelle. Ajattele miten itse reagoisit, jos joku kertoisi ihastumisensa sinulle. Ihastuksesi varmasti on vain ilahtuu, jos joku uskaltaa lähestyä. Usko pois hän varmasti arvostaa rohkeuttasi. Kannattaa miettiä oikea tapa lähestyä, kasvotusten on ihan jees kyl, mutta annat toiselle miettimisaikaa jos keinosi on tekstiviesti tai lappu. Mutta tämä on sun päätös tee niinkuin parhaaksi näet :). Ja muista jos ei nyt tärppää kannattaa muistaa, että maailma on tyttöi täynnä :). Mut onnee sulle!

Vastaa aiheeseen: Tytöt ja pojat, tarvitsen kipeääkin kipeämmin apua!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top