Siirry sisältöön
Rintsikka

Olen kuullut monenlaista rintsikoista ja eniten on jäänyt mietittämään on se, että onko ilman rintsikoita oleminen joku taboo tai ton tapane ku mun luokkalaiset ja jotkut muut puhuu *** yhestä tytöstä sen takii et se ei pue niitä.

Sitten mua myös kiinnostaa se että milloin te ette käytä rintsikoita?
Ja mikä teiän kuppikoko on?

Vibes😬🔥

Siis rintsikoiden käyttö on tärkeää varsinkin rinnoille..eli käyä ihmees :)

rainbow

käytän rintsikoita jos meen urheilemaan, kouluun yms.
En pidä niitä kotona/sukulaisilla tai osastolla (oon avo-osastolla)
Mun kuppikoko on 70D jos nyt oikein muistan

Saat ite päättä pidätkö rintsikoita vai et, molemmat on fine!!

Tyttö010💋

Moii, itse käytän urheiluliivejä koska muista en tykkää (rintsikat jne)🤭

Mun kuppikokoo en tiä😍 mut urheiluliiveis käytän xs tai s🥹

🌝

En käytä melkein koskaan, käytin viimeksi työhaastattelussa keväällä. Kuppikoko on iso A tai pieni B, en tiedä tarkalleen.

.

Mä käytän aina muullon niitä, paitsi tietty kun nukun, uin tai oon saunas. Ei oo mitään hajuu mun kuppikoosta, ku äiti aina auttaa ostaa oikeet ja se tietää tosi hyvin, ni ei oo tullu ajatelluks koko juttuu. Ite tykkään niiku niistä urheilurintsikoista tai niistä eniten, enkä mistään pitsisistä. Ja en tiiä mikskä sitä sanotaan, joka ei käytä niitä ollenkaa.

Spageli

käytän rintsikoita mutta kotona harvoin käytän. mun kuppikoko on 75a vissiin, noh anyway joku a kuppi :D

16v tyttö

Itsehän en käytä varsinaisia rintsikoita ollenkaan, en tiedä edes kuppikokoani jos totta puhutaan. Todennäköisesti jotain 65A-70B väliltä, ei kovin suuri siis. Käytän kyllä urheiluliivejä ja braletteja tai sen tyyppisiä joilla ei ole kuppikokoja vaan kokoluokitus menee S-L. Niissä käytän yleensä kokoja S tai M riippuen vähän. Yöllä en käytä ollenkaan, muutoin sitten aika lailla koko ajan. Jokaisen oma asia millaisia liivejä käyttää vai käyttääkö ollenkaan.

Neutraali

On ok olla käyttämättä jos ei huvita, siinä ei oo mitään pahaa, eikä siitä sais kuisata. Joskus esim portaissa meneminen tai juokseminen voi tuntuu ikävältä ilman. Liivejen tarkotus on pitää rinnat paikallaan. On liivejä kupeilla ja ilman, meillä kupittomia sanottiin topeiksi. Meillä käytettiin eka pari vuotta toppeja, ja siitä pikku hiljaa kupillisiin, kun nännien läpinäkyminen alko häiritsemään. Toppeja ja liivejä on erilaisia, urheiluliivejä, painijanselkäsiä, push up-liivejä, underwired (en muista mikä se on suomeks) ja ties mitä. Kuppikoot toimii niin, että a on pienin, ja siitä eteenpäin. Se numero on rintakehän ympärysmitta, esim mulla on B76. Liivejä ostaessa kannattaa kokeilla eri merkkejä ja malleja, ja ottaa joku konkari mukaan. On ihan ok kysyy myyjältä, tai mennä ihan alusvaatekauppaan!! (ainaki sokoksen myyjät on tosi ystävällisiä ja auttaa alkuun).

Toivon että tästä oli hyötyä <3

Vastaa aiheeseen: Tytöt ja rintsikat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top