Siirry sisältöön
joku vaan:)

elikkäs oon 14 vuotias, tänä vuonna 15 eli 8 luokalla. Oon n. 165cm pitkä,mulla on ruskeet silmät, ruskee tukka, joka on päältä pitempi ja sivuilta lyhyt. Koulussa en mikään hikari, keskiarvo n. 8 oon ilonen, nauran paljon ja joskus oon vähän 2mielinenkin;)) yleensä ymmärrän jos tytöllä joku on huonosti. Oon kuullu monesti että oon söpö jne : D hehe. Entisen harrastuksen myötä tuli jonkun verran lihasta;) nykyään poljen kuntopyörää ja nostelen vähän painoja. En oo kuitenkaan mikään armoton podari mutta en mikään tikkukeppikään. Vastatkaa! ;)

ykstyttövaa ;)

no todellaki kelpais ;)jos noi on totta,ni oot oikee unelma kundi!:)<3

yksin aina ja ikuisesti?

jos puhut totta olisit ihana ,komee ja varmasti kelpais mullekin! =) p.s oon aina pitäny ruskea silmäisistä pojista .

Joku vaan:)

Kiitti vastauksista! :) on totta joka sana :)

Tyttö-97

Kuulostaa unelmalta, mutta tällasissa kelpaisko?-jutuissahan kerrotaan aina vain ne hyvät puolet itsestään eli ainahan ne kuulostaa hyvältä.

Nimetön

Oikee unelma kundi ;) mis asut? <3

tyttö15v

ha :D mulle ainaki kelpais! ;)

Huomiota pliis

Olen suht pitkä, pitkät vaaleat hiukset, oon kuullu monesti oleaveni kaunis.. hehe! Olen urheilullinen ja harrastan ratsastusta joten takapuoleni on hyvässä kunnossa. ja mukava tietenkin, osaan miellyttää poikia! vastatkaapas nyt pojat kelpaisko ?????? ;)) en varmasti todellakaan kun kirjoitan kaikkien vatsakkaisen sukupuolen ihannekriteerit!

Joku vaan:)

Kiitti vastauksista ;) ja asun tosiaan Itä-Suomessa :D

Täysin rakastunut

Jos puhut totta, olet kaikkien naisten unelma:O Kai sussa nyt joku vika on, vai eikö… Äh ei mitään, ihmettelen vain sitä, kun kuulin juuri kuvauksen unelmieni miehestä <3

Vastaa aiheeseen: tytöt kelpaisko?? : )

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top