Siirry sisältöön
Poika 14v

Joo eli oon 14v ja ihan koht 15, olisin TODELLA onnellinen jos löytäisin sen oikean tytön. Harrastan nyrkkeilyä, ja airsoftia paljon. :>. Ja oon n.165 pitkä ja painan jotain 68 :( mutta mä todella yritän liikkua että laihdun että tytöt vois olla kiinnostuneita minusta. monet mun kavereista on kehunut että on suudellut tyttöä, ja se harmittaa minua kun itse en ole kokenut samaa. oonko oikeesti niin painava et en vois ikinä saada tyttöystävää, voisin vain unelmoida olla tytön kanssa jolla on tunteita mua kohtaan, joka hyväksyy mut vaikka oon vähä ujo mutta joskus osaan olla koviskin, ja mulla on lasit mut se ei tarkota et oisin nörtti. antakaa vastauksia!!

Sanni

Kyl muuten mut oon 13.v :D jA OON seiskal ootsä kasil?

poika 14v

Juu oon :d

Sanni:)

ook:D

kiiki

Joo kyllä mulle kelpais oon kyllä ite vasta 13.v. Äläkä painostas väkitä siinä on jonkun verran lihasta kun kerran nyrkkeilet. Eikä pojan kuulu ainakaan minusta olla mikään auraskeppi joka lähtee lentoon pienimmästäkin tuulen vireestä :)

Nimetön

moi :)
Itte oon saman ikänen kuin sinä ja sama juttu kui sinulla mutta tosin oon tyttö ja poikien kansa ja ym.
Mutta elä laihuta oot normi mun mielestä ja lasit eikä ujous haittaa. Ja varmana kelpaat jollekki ja onnee tytön ettimiseen. <3

Poika 14v

ok kiitti :>

tyttö97

kyllä mulle kelpais tollanen jätkä! Älä piittaa painostas koska se on vaan luku eikä pojan mikään kukkakeppi pidä ollakkaan :) oo oma itses ja kyllä sä ihan varmaan löydät tyttöjä aiemmin tai myöhemmin.

minävaan

Tottakai kelpaisit! Mielestäni on vain hyvä, että poika ei ole mikään riuku. Älä ihmeessä ala laihduttamaan jonkun tytön takia! Sinulla ei tuota painoa edes ole mitenkään liian paljon, ja kun kerrot harrastavasi nyrkkeilyä, niin suurin osa painostasi on varmaankin lihasmassaa. Uskon, että löydät juuri sen oikean tytön, joka pitää sinusta, koska olet oma itsesi. Ja niitä pusujakin ehtii varmasti kertyä vielä paljon… (: Onnea sen oikean löytämiseen!

Beibe

Kule jätkä. Ei sun tarvii olla kovis tai laiha tai pussailla tyttöjä et tytöt tykkää. Ei kaikki oo niin pinnallisii.

Forever alone…

Miulle kelpais ;;) itekki yritän laihuttaa ulkonäöllisesti (vaikkei oo ylipainoo)… ysillä oon, 15 v :D

fatboy

Mulpa ei oo mitään mahiksia kehenkään eikä kukaan ikinä eds katso minua mutta olen 80prosenttia varma että jos laihtuisin jtn 20kg niin eräs tyttö seurustelisi kannasni ajattelumaailmamme on täysin saman lainen jne mutta ongelma on tämä ylipaino… Olen 12w 156cm ja noin 68kg(huoh) ja lihaksiakaan minulla ei oikein paljoa ole eli LÄSKIÄ kaikki.

poika 14v

Niinpä. Se on vaan niin vaikeeta en ole saanut edes keskustelua aikaan ihastukseni kanssa, ja kun oon ujo niin tuntuu ettei tästä tuu mitää. ;(

poika 14v

Hei ja tytöt vois laittaa tänne kommentteja et minkälaisista pojista tykkää. Äänekkäistä, hiljaisista, rauhallisista ja näin. Nyt vaa niitä kommentteja tulee tytöt! Ihan rehellisesti! ;D

Nimetön

Hei kuulkaas muka pulleet pojat! Maailmassa on ihan sika mont tyttöö joka haluis just tollasen pojan ku te vaikutatte olevan ! :)) siitä mä oon ihan varma! Ja se ettei oo pussannu ketään ei todellakaa oo huono puoli koska sillon se jota pussaa on vieläki erityisempi ja jos te sen kerrotte tytölle ni se on kyl ehdotonta plussaa! Ja hei tiesitteks te et jos poika sanoo harrastaneensa seksiä 30 kertaa ni se pitäis jakaa 3 ja sama on iha varmasti pussaamisenki kaa :) joten hei älkää huoliko!

Vastaa aiheeseen: Tytöt!! kelpaisko.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top