Siirry sisältöön
Like it like that

Positiivinen, lojaali, rehellinen. (kaunis)

Ihastun ihan ensiksi ulkonäköön, sen jälkeen luonteeseen. Jos satun ihastumaan kauniiseen tyttöön, joka on täysi idiootti, se loppuu kyllä aika nopeasti.

L niinkuin lesbo

Ite oon aika kliseinen sen suhteen kehen ihastun. Yleensä se menee silleen, että tutustun ensiksi kaverina ja sitten ihastun.

Mutta ite aiheeseen: Tykkään ite läheisyydestä, joten just halailu ja semmonen pitäs olla tytölle ok. Tykkään kans hiplailla hiuksia lmao. Tykkään jos on mua pidempi, mutta se ei oo mitenkään erityisen tärkiä. Ulkonäölläkään ei oo niin merkitystä, kunhan osaa pitää omasta hygieniasta huolta.

Mutä luonteeseen tulee haluisin sellasen joka puolustaa mua ( oon kiusattu) , huumorintajunen, rento ja heittäytyvä. Ei sellanen joka suuttuu helposti tai kokee myötähäpeää :D.

Tulipa pitkä viesti lmao.

aaaaa

ite oon iha saakelin läheisyydenkipee atm ni eipä ulkonäöl oo ees välii kuha jaksais mua ja mun läheisyydenkipeyttä lmao

ois kans aika mahtavaa et se ois rento, ymmärtäväinen ja välittävä 🥺

06 tyttö

Mun besu. Hän on vaa nii paljo ku minä ja se ymmärtää mua. Siis oon ihastunukki siihe ja sanonu sille sen mut hän on iha hetero ja oon varma et saatan olla ite bi niin tota joo.

bi

No, sellainen huolehtivainen, huumorintajuinen…sellainen joka ymmärtäisi minua…
Ja olis kans mahtavaa jos tykkäisi piirtämisestä, mutta se ei ole tärkein juttu vaan luonne ja sydän

15vee tyttö

Sellanen, joka ei pelkäis läheisyyttä, koska ite vähän pelkään kaikenlaista läheisyyttä enkä oikeen osaa sitä, vaikka kaipaankin läheisyyttä tosi paljon. Se ihminen vois vähän niinkun roikkua mussa koko ajan eikä mua haittais vaan oisin tosi ilonen asiasta.

Ois kiva, jos se tyttö (tai muu, miten vaan) myös ois valmis käymään kaikenlaisia keskusteluja: sellasia syvällisiä, tosi henkilökohtasia, ihan vaan hauskoja ja myös väittelytyylisiä, mutta ihan ystävällismielisiä tietty. Tykkään vaan keskustella paljon.

On oikeestaan ihan sama onko meillä mitään yhteisiä mielenkiinnon kohteita, koska voidaanhan me tutustua toistemme harrastuksiin ja luoda uusia yhteisiä juttuja meille.

PikkuMyy

Minun unelma tyttöystävä olisi varmaan sellanen, joka huolehtisi ja jaksaisi kuunnella huonoa huumoria. :D Läheisyydestä pitäisi ja ehkä kaipaisikin sitä koko ajan. Vähän mustasukkainen, kannustava ja luotettava.. Ulkonäöllä ei niin ole väliä, mutta ainahan se on plussaa. c:

11v

Ihastun yleensä ’aktiivisiin’ tyttöihin, en mihinkään ujoihin seisoskelijoihin. Sitten tykkään kaverillisista riidoista, kesken yhden väittelyn mulle vaan tuli hirveä hinku suudella mun yhtä besua :D
Ja sitten no kultaiset lyhyehköt hiukset

Se omituinen hyypiö

No semmonen jota ei haittaa vaikka mul on luottamus ongelmii ja joka tykkää läheisyydestä. Ja ehkä ihan hyvä perse ois kiva mut ei se oo kamalan tärkeet. Ja semmonen luotettava ja nii.

Shy kitty 13v

Ei silleen oo ulkonäöllä hirveesti väliä kunhan vaan on luotettava ja mukava🙂

Lepakko

Mun unelma tyttöystävä olis luotettava ja rehellinen ulkonäöllä ei hirveesti välii mutta ei mitään kauheita tekoripsii ja silikoneja

Tytsy

Ulkonäöllä vähän väliä, koska yleensä ihastun ekana mun mielestä kauniisiin lmao. Mieluiten ymmärtäväinen, rehellinen, puhelias, luotettava ja massasta erottuva esim tyylillä.

Lesbo:)

En osaa arvioida ulkonäöllisesti oikein yhtään eikä sillä paljoa ole väliä.

Luonteelta sellanen joka tykkää läheisyydestä ku ite tykkään halailla ja silleen. Haluisin voida jutella sen kanssa mistä vaan vaikka jostain tosi syvällisestäkin mutta myös vaan jotain ihan tyhmää. Toivoisin et meillä ois yhteisiä juttuja.

Vastaa aiheeseen: TYTÖT millainen on teidän unelmaTYTTÖystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top