Siirry sisältöön
Nimetön

Mitä mieltä tytöt on kitaraa soittavista pojista, tai rumpaleista yms.? Vaikuttaako joku siihen että tietty ”musisoija” kiinnostaa, vaikkapa soittotaidot? Kertokaa :)

Voitte myös laittaa mitä pojan ”pitäis” osata, esim. Ruoanlaittoo, nikkarointia…

Music

En missään tapauksessa halua poikaystävää joka ei musisoi. Kaikki soittimien soitto ja musikaalinen sävelkorva on jotain ihan ehdotonta! Mielestäni huilun tai viulun soittaminen on paljon viehättävämpää kuin rumpujen tai kitaran

Chewie

Mä en ite nää kitaristeissa mitään vikaa,sillä mä arvostan niitä jotka osaa soittaa! Punk on lähellä sydäntä?
Mutta kuitenkin, itse kysymyksen kirjoittajalle, soittamisessa ei ole yhtään mitään vikaa, soita mitä haluat jos se tuntuu hyvältä.

Tietenkin tää on mun mielipide mutta kyllä mä pitäisin siitä pojasta vaikka se soittaiskin jotakin, ois mun mielestä aika hienoo oikeesti.

Mitä taitoja tarvitset?
No, mä uskon siihen että ihminen on hyvä just sellasenaan kuin se on, sillä haittaako se vaikket oo niin hyvä ruuanlaitossa tai vastaavassa? Mä arvostan sitäkin että yrittää vaikkei osaakaan.

Jos et kelpaa jollekin henkilölle niin ei se oo sun arvonen, ja löydät varmasti sellasen joka tykkää sun niistä ns. Huonoista puolista joita kaikilla on.

Kaikkee hyvää!

#greendaymakesmefeelalive

joku tyttö vaan

mä rakastan kitaroita koska sitä on kiva soitaa ja siitä lähetee kiva ääni

13w tyttö

Kitaristit? Ne on aivan mahtavia! Ite en osaa soittaa kovin hyvin, mut oon aina ihaillu niit ihmisii jotka osaa soittaa mitä vaan instrumenttia. Se vaan on jotenki kiehtovaa. Ite haluisin osata soittaa kitaraa paremmin. Harjottelullahan sen oppii. Nii, kitaristit on mun mielestä aivan mahtavia!

Kyllä

Kyl mä tiedän montakin jota kiinnostaa soittajat yms. Kuulun itsekkin tähän ”porukkaan”.

Tyttö

Kaikki musiikkiin liittyvä oon kivaa ite soitan soittimia laidasta laitaan.
Minä itse tykkään niistä jotka soittaa jotain vapaa-ajalla tai harrastaa soittamista

Kitaristi itsekin<3

Omasta mielestä ihana poika olis sellanen joka soittaisi jotakin soitinta jossakin apulannan (v. 91-98) kaltaisessa bändissä<3

Tyttö…..

Ite tykkäisin jos poika olis kiinnostunu samata asiasta ku minä eli musiikista. Mä ite laulan ja soitan pianoo et mulle ainaki kitaristi tai rumpalisti olis unelmien täyttymys.

Vastaa aiheeseen: Tytöt, mitä mieltä esim. kitaristeista?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top