Siirry sisältöön
hihii

onko tytöistä loukkaavaa jos niiden tissejä katselee? välillä tuntuu että on vähän vaikea olla vilkaisematta.

Joku

Semmoinen jatkuva silmät pyöreinä tuijottaminen ja kuolaaminen on ärsyttävää, varsinkin jos joku paaaaaaljon vanhempi mies tekee niin, mut ei muuten.

Nimetön

No emmä ainakaa loukkaantuis…. Kuha nyt ei mitää minuuttii tuijota :D

Nimetön

riippuu tytöstä… ja tietty siitä et kattelekko sivusilmällä suu kii vai silmät selällään suu auki ja kuola valuu ;) ite ainkin toi eka on iha ok ja välillä se tuntuu kehumiselta

hihii

huomaako sen helposti jos joku katselee?

Nimetön

On loukkaavaa.

Tytsy

No, onhan se jotenkin ärsyttävää. Joistain se tuntuu nololta, jotkut pitävät siitä. Esim. Ujot tytöt nolostuvat, ja taitavat häipyä sieltä, missä häntä on tuijotettu.

Nimetön

No kunhan ei tuijota 24/7, ja kun yksi kysyi, että huomaako, niin kyllä sen huomaa.
Ja sekin on niin rasittavaa, kun pojalle puhuu ja huomaa ettei kato silmiin vaa silmät vähän vaeltelee… se on tosi rasittavaa ja siitä saa suuren miinuksen..

Nimetön

Joo siis sillon ku juttelee ni ehottomasti ei mut ei kai sellane ohimenne vilkasu vaik käytäväl tai kadul haittaa… :)

isotissinen…

Joku kysy et huomaako? Ja todellaki huomaa. :D No ei se mun mielest ainakaa loukkaavaa oo mut sillonku puhutte ni silmiin ei tisseihin! Mut muuten jos vähä kattelee ni ei mua ainakaa haittaa.:)

na-na

Ei oo kivaa jos koko ajan tuijottaa, niinkun vaikka puhuu tisseille eikä kato naamaa ollenkaa :D En kauheesti tykkää jos joku kattoo, mut otan kohteliaisuutena kuitenki, poikaystävä on sit eri asia ;)

aaws

se on just söpöö kun kattoo, ei liikaa, mutta silleen, että tyttö varmasti huomaa sen! :)

Nimetön

Siis jos tuijottaa silleen kuolasuusta valuen ja silmät lautasen kokosina niin eihän se kivaa ole. Mä ainakin itse henkilökohtaisesti otan sen kohteliaisuutena, jos joku poika pienesti vilkasee ja onhan se kiva, että joku kiinnittää huomiota ;)

Vastaa aiheeseen: tytöt on namnam

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top