Siirry sisältöön
Mietiskelijä

Noloa kysyä, mutta en tiedä, minkälaiset ovat OIKEAT rintsikat. Onko toppaukselliset urheiluliivit? Entä mitä muita? Kirjoittakaa please vastauksia!

Ps. Minkä ikäisellä ne OIKEAT rintsikat voi olla?

Frendi

Ei koskaan ole noloa kysyä! Itsekkin olen vähän epävarma tuosta. Mulla ei ole oikeita rintaliivejä, vaan minitoppeja. Olen siis 11 v jos jotakin kiinnostaa.

moms spaghetti

no se riippuu sun rintojen koosta.
urheilussa kannattaa olla just urheiluliivit joissa on toppaukset.
sitte ihan rintsikat kannattaa olla sopivan kokoset ja sellaset jotka istuu just sulle:)

ite sain ekat kunnon rintsiksat joskus 10-11 vuotiaana ja on muute hyvät👍

tyttö010

ei oo oikeeta ikää millon rintsikat pitäs hankkii. ne oikeet rintsikat voi hankkia koska itse tuntee se olevan hyödyllistä. suosittelen h&m än toppeja, ne sopii kaiken laisille ja niitä saa säädettyä.

Paloauto

En tiiä ku oon poika, mutta sitte ku näkyy paidan läpi ni ehkä kanttee hankkia

Jep

Mul on sama ongelma!!

<3

Ite aloin käyttään liivejä 10vuotiaana, sillon käytin vaa ”ei topattuja” liivejä….mutta nyt 12/13vuotiaaba oon alkanu käyttään topattuja!! Sä kyl tiiät mitkä on sulle hyvät ja millon!!!
Tsemiiii<333 kysy vaik apuu sun äidiltä tai kavereilta!!! Ite kysyin äitilt ja sit se ite osti mulle erilaisii liivei ja testasin niitä vaa kotona ja sillee….kyl sä ne OIKEET vielä löydät!! (oon 09 jos mietit)

<3

Ja siis mulla on kahet sellasseet ihan OIKEET rintsikat mut en tykkää käyttää niitä (ja oon edelleenki se 09)

..

Ite aluks aloin käyttää topattuja urheilurintsikoita ja sitte sellasii ”oikeita”

Lisa, verkk@ri

Hei. Hyvä kun kysyt! Ymmärrän, et se voi tuntua kiusalliselta kysyä asioita rintsikoista. Se voi myös esim tuntua kiusalliselta kun ei ihan tiedä, millaiset kannattaisi hankkia tai kun ylipäänsä saanut puberteetin aikaisemmin kuin muut luokkalaiset.

Urheiluun kannattaa olla urheilurintiskat, sillä ne tuntuu olevan mukavia käyttää silloin ja ovat just siihen tarkoitukseen tehtyjä. Sillä ei ole väliä, jos haluut vapaa-ajalla pitää normeja tai urheilurintsikoita, kunhan vaan pidät niit jotka tuntuu olevan sulle mukavia.

Normeissa rintiskoissa on se et niitä on helppoja saada pois otettua ja ne saattavat sopia paremmin mekkojen ja toppien kaa kun ne nauhat olkapäillä ei näy yhtä hyvin (tuli ihan black out et mitkä ne nauhat olikaan nimeltään.)

Niinkuin moni ovat sanoneet täällä, niin toppaukset riippuu siitä rintojen koosta, mutta luulisin, että toppauksia ei oo pakko olla. Kannattaa miettiä mikä tuntuu mukavalta. Mutta ehdottomasti ei normeja rintsikoita urheiluun. Se olisi virhe :D

Noita toppeja voi varmaan myös käyttää jos nännit ei näy läpi. Ja hei se jos nännit näkyy läpi riippuu myös millaista paitaa käyttää esim. huppareiden läpi ei yleensä näy.

Niitä toppauksia voi aina ottaa pois ja rintsikoita voi säätää eteenkin jos niissä on sellaisia kovia reunuksia, ja kannattaa ostaa sopivan kokoisia ja tarpeeksi isoja.

Toivottavasti tästä oli teille hyötyä! Mulla ei oo pikkusiskoja niin tästä oli kivaa antaa neuvoja.

Kohta 17v :)

Hei, on ihan pakko tulla sanoon tähän väliin, että ei oikeesti oo olemassa ”oikeita” rintsikoita! Käytät vaan niitä mitkä tuntuu mukavalta! Ei oo yhtään noloo kysyä, muttei myöskään oo noloo se, vaikket alkaiskaan ikinä käyttään esim. topattuja liivejä. Jos se helpottaa niin itse en käytä varsinaisia (kaarituellisia) liivejä ikinä vaan oikeastaan aina urheiluliivien tapaisia! :) Liiveille ei myöskään oo mitään tiettyä ikää. Toki kannataa miettiä, että missä vaiheessa ne olis tarpeelliset. Mutta loppujen lopuks kukaan ei pakota niitä käyttämään! Saat ihan itse päättää ja miettiä mikä tuntuu itsestä mukavimmalta. :))

💗

Hei ”mietiskelijä”!

Ei ole oikeastaan olemassa ”oikeita” rintsikoita vaan kaikilla on omat rintsikat jotka sopii ittelleen.

Ite käytin 10-12 ”minitoppeja” ja juuri tänään kävin ostamassa rintsikat.( oon siis täyttämäs just 13)

Toivottavasti auttoi!

tuleva muusikko

mulla ei oo rintsikoita mutta kahet topatut urheiluliivit. ja siis ois aikakin varmaan mulle hankkia ne rintsikat. en vaan tiiä mun kokoa, mutta kyllä se kokeilemalla selviää. oon 08 ja mun mielestä ei oo oikeeta ikää, vaan se on siitä että millon sä tarttet niitä. ja mä olin siis kuullu et ne topit ois tarkoitettu totetteluun, mutta olin vaan kuullu ja siis näistä asioista en niin tiiä vaikka oon tyttö, en tiiä vaan niin paljoa.

Ite olen 14 ja käytän vieläkin semmosia mini toppeja ja sitten urheilu liivejä. omistan kyllä kunnon rintaliivejäkin, mutta itselleni se että käytän urheilu liivejä ja toppeja on parempi itselleni. käytän joittenkin varsinkin mekkojen kanssa kunnon, mutta ei ole mitään että pitää käyttää jossain iässä jotain.

Vastaa aiheeseen: Tytöt tänne! Apua!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top