Siirry sisältöön
tyttö 11v

runkkaamiseen vinkkejä

🐈‍⬛

Kokeile suihkua

E [osa nimimerkistä poistettu]

Kiinnostaa runkkaus

Tyttö16

Sormilla omassa huoneessa, myös suihkussa. Yleensä makaan sängyllä tai sit suihkun lattial istualteen. Joskun myös fantasioin että ihastus tekis/ kuvittelen oman kosketuksen jonkun muun kosketukseksi. Kannattaa alottaa rauhassa ja edetä pikkuhiljaa. Nautinnollisia hetkiä :)

Udjsl

Oot yksitoista!!!

uwah

en oo ite kokeillu mut kaverit sanoo et vähän vettä ja pyöreä tussin pääty kiihottaa ❤️‍🔥

Slay [Osa tekstistä poistettu.]

Udjsl oot oikeessa

tyttö12

mä käytän vanupuikkoo ja sähköshammasharjan laitan kans välil tärisee klittaan ja se tuntuu muute iha parhaalt😍 ja sit kans se et meet suihkun lattialle makaamaan haarat auki ja laitat siit isosta hanasta kunnon paineella valumaan pimppiin sen veden ni saa hyvät orkut🤭 oon myös kokeillu työntää paksua tussia pimppiin sisälle ja se sattu vähän mut sit siihen tottu ja tuntu kivalta ni nyt haluun poikaystävän et voitas tehä *sitä*🙈

💖🐴Heppatyttö🐴💖

Öö oot 11v.

Joku random tyttö

Mun lemppari tapa on sähköhammasharja! 🥵 Mä siis laitan se klitan päälle hieromaan ja nostan pimppaa vähä ylöspäin niin tuntuu aivan älyttömän hyvältä. Mut silloin ku en oo yksin kotona käytän sellasta tapaa et hiekkaan klittaa oikeen nopeasti ja vähä kovaakin niin et on pikkarit välis koska muuten en saa orkkuu😅🥵.

Muute miks kyseenalaistatte sitä et joku haluu runkata 11 vuotiaana. Eiks se oo vaan hyvä et tutustuu omaan kehoonsa jo nuorena.

Vastaa aiheeseen: tytöt tänne!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top