Siirry sisältöön
pOiKa 13

Mitä te tytöt mietitte sillon jos oot poikkikses kanssa tai vaan miespuolisen kaverin kanssa jossai ja sit tajuut et sillä seisoo.. Et mitä teille tulee ekana mielee .. Oiskiva ihan poikana tietää.

Tyttö 12

En mä oikeen varmaa mitää ajattelis kun eijän pojat sille voi mitää että nousee :)

ykstyttövaa

Mä oon tyttö, en seurustele mutta jos päätyisin tollaseen tilanteeseen, niin varmaan käskisin sen pojan rauhottua vähän.

Tyttö 15

Jos se johtuis minusta nii sitte olisin tavallaan aika otettu ?
Mutta en tiiä sanoisinko mitään koska kai se on aika noloa jos alkaa seisomaa vaikka julkisella paikalla tai sillon ku ei muuten vaa sais. Tai sitte olis tosi noloa jos se johtuis jostai toisesta tytöstä. Siis jos se tyyppi on niinku poikakaveri tai sillee

Nimetön

Haha :D ite en ottais tota mitenkään vakavasti, ainakaan jos kyseessä on poikaystävä :D oikeestaa se olis peräti normaalia ja saattaisin tehäkkin asialle jotain. Mut jos mun jollain hyvällä miespuolisella kaverilla alkais seisomaan mun seurassa, niin se olis vähän eri asia :D oikeestaan aika kiusallista… mut kyllä mä ainakakin sen ymmärrän hyvin ja tilanteesta ei tuu niin kiusallista kunhan poikakaan ei ota sitä kauheen vakavasti, eikä mee sellaseks tosi vaikeeks ja kiusaantuneeks vaan myöntää tapahtuneen ihan rennosti :)

Vastaa aiheeseen: Tytöt tännee hetii.. Tosi tärkeetä!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top