Siirry sisältöön
?

Joo eli mun mielestä on aika alhasta ottaa tyttöön yhteyttä mesen/facebook/irc/kännykkä yms jos haluu alkaa rupee frendeiks tai enemmä mitä mieltä pimut o?;>

Tyttöö

No emt, ku mun mielest ainakin o ihanaa saad kaikkii ihanii kommenttei gallerias ja faces sit o kiva jos pojat lähettää jotai kivoi viestei ;)

Nimetön

onhan se oikeestaan kiva just saada kaikkii kivoi kommenttei, mut mä kyl arvostan sitä että pojat osaa ihan henkilökohtasesti tulla sanoo kaikkee mukavaa ja kehua :)

Tontukka

Ei se musta ainakaan mitenkään ”huonompi” tapa oo tutustua, jostainhan sitä pitää aina tulla tutuksi ennen kuin voi ruveta enemmän ihastumaan ja seurustelemaan :3

Facebookissa voit vaikka pyytää kaveriksi (jos ootte samas koulus niin se on mainio veruke kaveripyynnölle ;D ) ja sillon tällön kommentoit tytön kuvia, tilapäivityksii yms. – eli näytät, että oot kiinnostunu sen jutuista ja menoista. Moikkaat, kun näet menevän käytävällä ohi, sopivassa välissä jäät juttelemaan ja siitä se kehittyy ennen pitkää ^^

Nimetön

Mun mielestä se ei oo hyvä tyyli, koskoska netissä uskaltaa kokemuksesta sanoa ja puhua enemmän kun kasvotusten ja jos tutustuu eka facessa ei ehkä iuskallakkaan mennä jutusille tkasvotusten ja netti jutut läsähtää tosi nopeesti. Kokemusta on ja paljon!

Ei siin oo mun mielestä mitää vikaa.. Ite (oon siis tyttö) en ainakaa uskaltais edes muuten ku oon nii ujo poikien seuras 83

dididiii

Niin no.. Mun mielestä on kyl ihan hyvä tapa ottaa silleen yhteyttä, varmaan jokasen tytön mielestä on enemmän kun kiva saada joku ihana tekstiviesti tai jtn.. (: Ja jos laittaa just jotain viestii yms nii onhan se vähän ujommalle paljon helpompi ekana.. Mut sitte jatkossa ainaki haluisin et mulle tultas puhuu esim kouluski eikä vaan sillee et esim facebookissa juteltais..

pöö

komppaan edellistä!

Tyttönen

Itse asiassa ihan sama miten ottaa yhteyttä, kunhan se ei vaan jää siihen netin tai kännykän kautta tapahtuvaksi suhteeksi. Voihan siitä alottaa, kertoo tunteistaan niin tai yms, mutta en mää ainakaan kestäis mitään URL-suhdetta..

Nimetön

kyl netissäkin on kiva saada jotain kivoja viestei tms pojalta, mut enemmän tykkään jos ihan rl tutustuu :D

Sid

Ei se mun mielestä alhasta oo, jos koulussa ei liiku samoissa piireissä. On se varmasti aika vaikeeta tulla juttelemaan ihan randomisti, jos ei oo yhteisiä kavereita tai mitään.

samaa mieltä

siis oon ihan samaa mieltä. ainut paras tapa on vain kasvotusten!

Vastaa aiheeseen: Tytöt vastaa :>

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top