Siirry sisältöön
Anonymous

Joo eli oon 16v poika ja oon sopinu tapaamisen saman ikäisen tytön kanssa (eka kerta). Ei olla vielä sovittu paikkaa tai aikaa eli missä ja milloin tavattais, joten kysyisinpä vaa, mikä olis teidän mielestä hyvä paikka ekalle kerralle? Asutaa aika lähel toisia ja 20km pääs kaupungista, nii ajattelin iha vaa että tavattais jossai ulkona ja käveltäis vähä, tietenki samalla juteltais:D

kiitos etukätee vastauksista! =)

Kia – Verkk@ri

Moikka! Kiva että olet löytänyt itsellesi seuraa!
Yleensä ekan kerran kun tavataan, kannattaa valita paikaksi jokin suhteellisen vilkas paikka jossa tavata. Esimerkiksi kaupungin keskustassa jokin kahvila, tai ostoskeskus. Miksipä ei vaikka leffateatterikin? Tapaaminen kannattaa myös aina ajoittaa sellaiseen aikaan että sopimassanne paikassa liikku ihmisiä. Joskus on hyvä myös ottaa kaveri mukaan ensimmäiseen tapaamiseen.
Toivottavasti kaikki menee hyvin! :)
Mukavaa kevään odotusta! :DD
T: Kia

tyttö

Voisitte ehkä jotenki mennä kaupunkiin ja sieltä jostain kävellä elokuviin.?Tosin tytöt saattaa myös arvostaa omaperäsyyttä,joten käytä mielikuvitustasi.Minne haluaisit viedä hänet ja mitä haluat hänen kokevan kanssasi?

Emma

joo toi käveleminen ja juttelu on hyvä. sinuna en ehkä kutsuis sitä tyttöö ainakaan kylään heti ekalla kerralla, mut mmyöhemmin joo. Onnea! =)

Nimetön

Heei toi ssun ideas on mahtava :D Ainakin siinä tapauksessa, että osaatte jutella eikä tule pitkiä hiljasia hetkiä (: Mut jos ette vielä tunne kovin hyvin niin esim. joku leffa? Ei tarviis jutella paljoa (:

tyttö 92

kahvila tai kauppakeskus :)

poika 14v

No mää asun semmosel seudul et veon järvel (tosin sillo oli kesä) luonto o iha hyvä mahis. Jos löytyy vaik ny lähelt joku kallio josa menee kesäsin puro kalliota pitkin korkialt alad, ni semmone o iha hyvä. Samal ku sii o joku kaunis luonnon kappale vieres ni voit vaik kehuu tytön ulkonäköä, ja jos haluut överiks vetää, mikä ei ees oo ain huono idea vaik sen kans pitääki ol vähä tarkka ettei kuulosta sarkastiselt, ni voit runollisesti verrat sitä mikä tahans se sun löytämä paikka onkaa. Yks parhaist vaihtoehoist ois kuitenki viiä se tanssimaan. Semmossii tanssipaikkoi o vaik kui pal, turun sanomistki löytyy joka päivä 1-2 ilmotust jostai tanssiaisist. Sillo sun tosin pitäis osat tanssii. Se ei haittaa jos tyttö ei osaa, voit samal sit tarjot sil opetust. Mut jollei muuta keksi ni aina voit viiä tytö leffaan. Muist valit semmone mikä molempii kiinnostaa, esim. joku saw-leffa EI oo hyvä idea jos aiot viiä tytön treffeil.
Toivon mukaa oli apua! Muistutan kuiteki et ihmiset o erilaisia, jote vaik noi toimis muil ni ei silti jokases tapaukses.

hjkjh

Jos vaikka menisitte johonki kahvilaan kahville tai jotain :p?

jkls

oon ite tyttö ja ulkona on aika kiva olla sillee ekaks kerraks ja jutella keikest sit voit esim viedä sen tytön jonnekki kahvilaa kannattaa myös ottaa tyylii koko päivä aikaa ja vkn. loppuna. voisitte vikka tavata teillä ? :)

Vastaa aiheeseen: TYTÖT!(ja miksei pojat?)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top