Siirry sisältöön
Mitä mieltä?

Tykkääkö tytöt pojista jotka haluavat seurustella ainakin aluksi vain kävelemällä käsi kädessä viettää iltoja yhdessä ja suudella?

Siis joo mä ainaki, tykkään ku eka vaan pussaillaa eikä heti ekana hyökätä petipuuhii, vaikka ois kuinka puutteessa!

tyttövain

juu, luulen et se on näin

Nimetön

No eiks se nyt oo aika selvää, että seurustelu on sellasta? -.-

Girl

Tykkää :)

ehdottomasti

ite en rakentais suhdetta seksille. muutenki se voi merkitä joillekkin paljon muutaki ku vaan halua ja mielihyvää. itelleni se on myös rakkautta, hellyyttä ja ennen kaikkee luottamusta joka pitää ansaita. oisin ollu tosi loukkaantunu jos poikkis olis ehdotellu seksiä suhteen alussa tai muuten painostanu. mulle tulis jotenki halpa olo, tai fiilis et poika on mun kanssa vaan koska haluaa seksiä eikä oo varaa huoraan.
me edettiin omaa vauhtia, tutustuttiin, luotettiin, rakastuttiin ja eilen tuli 2 vuotta täyteen : )
antakkaa pojat tytöille (ja miksei toisinki päin) aikaa ja edetkää rauhassa, puhukaa, älkää kiirehtikö ja ottakaa toinen huomioon!

Tyttö vaa..

Mun mielestä ainakin toi on just hyvä noin, eka vaan pussaillaan ja sillai… Ei mihinkään sänkyyn heti oo kiire! ; )

Tytsy :>

Mun mielestä se on just näin. Ei musta heti pidä hyökätä sänkyyn. Eikä ollenkaan miten ihmiset haluaa. Tämä on mielipiteeni.

Tontukka

Se on nimenomaan vaan plussaa, että poijalla ei oo hirveetä himoo heti ekaks sänkyyn – kertoo katos siitäkin et poika arvostaa varmasti tyttöystävässä sitä tyttöä itteään eikä isoja tissejä. Ja romanttinen kahdenkeskeinen kuhertelu on vaan ihanaa :3

Nimetön

Ei sänkyyn heti kiitos :D Ja toi käsi kädessä kävely on kivaa <3 En oo viel seukannu mut vastaan kuiteski :DD

Himpula_apina

Mää ainakin haluun eka käsikkäin ja sitte hitaasti mutta varmasri pussailu vaiheeseen. Sitte ki molemmat on valmiit siis uon. MOLEMMAT. nii katotaan sitte sitä seksi puolta.

Hiiiih

Oih, TUO ON JUST IHANAAA <33 Just tosta mä ainaki tykkäisin. Kävellä käsikädessä ja maata sängyllä ja vaan suudella ja hyväillä. Seksi ei todellakaan oo tärkee juttu. Rupee vasta sitte ku on tutustunu paremmin ja että kummatki on valmiita :))

moro

käsi kädessä käveleminen on mitä ihaninta. sitten kanssa yhteiset leffa illat ja vain oleminen lähekkäin ja suuteleminen. (= ei todellakaan heti seksiä koska seksi tulee mun mielestä vast myöhemmin.

Fatgirl

Siis oikeesti, just sellaset pojat on ihan sairaan hellyttävii ja mahtavii!! <3 Mää ainakin tahtosin ittelleni semmosen poikkiksen!!

POIKA 15

Mun kaikki tyttökaverit joitten kaa oon seurustellu, niin ne on vaan noin 2 päivää ihan normeja eli käsi kädessä, leffa… mut sitten ne haluu vaan seksiä! ja kun ne kerran on saanu ne joko haluu lisää tai sitten ne vaan jättää mut. :( Mut oli kivaa et löyty täältä tälläisiäkin tyttöjä joten ehk mul on viel mahiksia löytää se oikea!

Vastaa aiheeseen: Tytsyt vastaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top