Siirry sisältöön
kiinnostaisiko ketään poikaa?? haluun just sut!! ;)

tere, oon 15v tyttö pääkaupunkseudulta ja harrastan poikkihuilun soittoo ja kaikkee urheiluu mut pääasias 10km lenkkeilyy..oon brunette,vihree-sinisilmäinen,163cm eli aik lyhyt,mukava,kuulemma hyvin kaunis (meikin ansiosta).. ja rakastan musiikkia ja eläimiä ja kaikenlaista söpöilyy!! mun perhees on 7 tyyppii ja kaks lintuu..tykkään mukavista,komeista(mut ei niin tärkeetä) luotettavista,kilteistä pojista ja mul on parist jo kokemuksiiki..jos kiinnostaa nii kertokaa!! Kiitos kaikille etukäteen!!! <3 ;)

Nimetön

KIINNOSTAA! XD onn killti poika ihan semi hyvän näkönen (omasta mielestä :D)ja mullakin kokemusta parista tytöstä…

Tyttö 15

Ootko kenties jamppa121? vai joku muu? :)) missäs asut ja kerro vähän ittestäs poika..;) asutko tarpeeks lähel muo et voitas nähä ees kerran viikos? asun ite siis tääl siuntios kirkkonummen vieres..;> ois kiva tavata!

Tajua hei!

Meikki ei kaunista vaan tekee rumemmaksi! Meikillä vaa peitetään kaikki se luonnollinen kauneus!

Nimetön

ootko tosissas?!!! Mistä SÄ tiiät et oon muka ilman meikkii ns.Kaunis??!!näkisit vaan!! HÖH! Älä sekaannu tähän jos sul ei oo muuta asiaa ku kommentoida mun ulkonäköö vaik et ees oo KOSKAAN muo nähny!! Oliks sun pakko?? mul on ollu vähä masennusta ja nyt SÄ ties kuka tuut ja poljet muo vielä alemmas…elämä ON packaa..:`(

tyttö 15v

Joo sori tost viime viestist kuka ikinä ootkaan..ei mee vaan kauheen hyvin täl hetkel ja kaikki asiat vaan ärsyttää..:( Ja nyt sinä poika joka olit kiinnostunu aijemmin..et varmaaan kyl enään ole, mut voitko kertoo itestäs silti jottain? ellet oo Jamppa121..:)

Vastaa aiheeseen: tyttö 15

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top