Siirry sisältöön
tiedoton

Morjesta. Mitä mun pitäis tehä ku oon tutustunu netis yhtee tyttöö ja ihastunukki siihe ja puhunu kaikki asiat läpi sen kanssa netis. No tossa viime viikolla nähtii ja ei menny oikei putkee ku en keksiny mitää puhuttavaa. Se vaan puhu kokoajan kaverinsa kaa jotai juttuja josta mää en tajunnu mitää. Se on aika pervo ja semmone enkä mää oikei tiiä et miten mää lähestyisi sitä. Jos joku osais auttaa nii olisin tosi kiitollinen.

tytön näkökulma

Mun mielestä olis hyvä jos unohtaisit tämän kyseisen tytön.Netissä ei oo muutenkaan fiksua ettiä ns sitä oikeaa.Voi olla että se vaan leikkii sun tunteilla.Jos se välittäis susta se olis yrittäny puhuu sulle tai se olis ollu hiljaa.Ja ehkä jättäny kaverinsa kotiin.Mutta jos haluut välttämättä pitää kiinni niin sovi uus tapaaminen ihan vaan kahestaa,leffaan tai jonnekkin;)Ja mieti sitä ennen mistä voisitte puhua.

Quips

Ensimmäinen näkeminen on aina vaikee. Aina jos tutustuu johonkin ihmiseen siten, että yhteyttä pidetään netin ja puhelimen välityksellä, eka näkeminen on tosi vaikee. Mutta kyllä se siitä silleen pikku hiljaa alkaa luonnistumaan. Epäilen, että sitä tyttöä jännitti sen verran, että halus kaverinsa mukaan. Oletteko puhuneet siitä tapaamisesta? Kannattais varmaan ensin puhua, ja mikäli susta tuntuu siltä, että haluisit yrittää nähä uudestaan, voit ehottaa, että se tyttö jättäis tällä kertaa kaverinsa pois.Ja ihan varmasti nyt seuraavat näkemit on helpompia, on varmasti helpompi puhua ja näin, tiedän kokemuksesta. Jos ensin vaikka näkisitte kerran pari uusiks, ja sitten katsoisit uusiks millaset sun tunteet on? Mutta sinuna en luovuttais vielä, ellei se tyttö sitten ollut täysin feikki? Ja voithan sä mainita, ettei susta ollut kovin kiva, että se jutteli koko ajan vaan sille kaverilleen, jos se susta tosissaan tykkää, se ymmärtää olla ottamatta kaveriaan ensi kerralla mukaan. Tee niin kun susta tuntuu, tunteiden mukaan!(:

Rauski

No jos ootte ihan sopinu tapaamisen, eikä tyttö oo sillon kiinnittäny suhun paljoa huomiota, niin en oikein usko että se välittää susta kovin paljoa. Mutta jos tykkäät siitä ja haluut tutustuu siihen, niin pyydä se just vaikka leffaan tai jonnekin, missä voisitte olla kahdestaan. Sitten on helpompi tutustua (:

Vastaa aiheeseen: tyttö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top