Siirry sisältöön

Tyttö seurustelee itseään lyhyemmän pojan kanssa? Mahdoton yhtälö?

somebody16

Moro,

Olen itse 165 senttiä pitkä ja ihastunut yhteen 173 senttiseen tyttöön ja tämän takia tätä kyselen. No ei siitä sen enempää.
Tytöt kertokaas nyt. Sieltä täältä kuulee, että tytöt tykkää itseään pidemmistä pojista.
Olen tässä pohtinut, että ovatko tytöt oikeasti niin pinnallisia, etteivät voi seurustella itseään lyhyemmän pojan kanssa?
Onko tämä oikeasti totta?
Tietenkin onhan se plussaa että on pidempi, mutta onko tuo pituus niin iso kynnys, ettei tyttö edes voi ihastua itseään lyhyempään poikaan?

<3

ei pituus niin vakava juttu ole. ihastuminen on ihan mahdollistä :)

misswonderful

Rippuu tasan tarkkaan tytöstä. Minä itse olisin valmis kyllä sellaiseen suhteeseen, jos vain vastapuoli olisi mukava luonteeltaan. En yleensäkään tuijota pituutta saati mitään muutakaan ulkonäössa, tärkeintä että olet oma itsesi.
Jos tyttö ei sinua hyväksy tuon pituisena, ole huoleti; hän ei ole silloin sinun arvoisesi.

Tintsu

Kuulostaa huvittavalta sillä itse olen 173cm pitkä tyttö, ja pidän yhestä n. 165cm pojasta :D Ja voin sanoa että mua ei haittaa kyllä tippaakaan! Yks kaverini sanoi kerran että huvittavaa jos seurustelis lyhyemmän kans, ei vois käyttää korkkareita, tokasin, en mä käytä muutenkaa hirveesti ku en tarvi, ja sitte en käytä vaan sen pojan takia :) Tärkein on se luonne, että on mukava :)

[osa tekstistä poistettu]

J3H

Ei ne välitä sinun pituudesta, vaan sen pituudesta…

na-na

Ei todellakaan haittaa, ainakaan omalla kohdalla. Seurustelen itse itseäni lyhyemmän pojan kanssa, siitä on joku kuittaillut mutta eipä se oo mitenkään haitannut :) Ja pituusero luultavasti tasoittuu iän myötä, tässä omassa suhteessani, kun alettiin olla yhdessä, jouluna olin häntä selvästi pidempi mutta nyt ollaan samanpitusia :)

Nimetön

Minun ystäväni on seurustellut itseään päätään lyhemmän pojan kanssa, joka kumminkin ajan kanssa kasvoi hänestä yli. Minulla ei ole mitään ongelmaa, olen seurustellut itseäni lyhyemmän pojan kanssa (yhä ystäviä) ja minulla ei ollut siitä mitään haittaa.

Minä

siis itse en voisi seurustella, kuin korkeintaan pari senttiä lyhyemmän kanssa, mutta, jos oikeeti rakastais silleen tosissaan ja kovasti ehkä?

98 tyttöw

no ei todelkaa pituus oo este ainkaa mun mielest! tosin ite olen lyhyt ja harvat mun ikäset pojat on must lyhyempii:)

heippa

Ite oon ihastunu vähän päälle 10 cm minua lyhyempään poikaan. Ei pituus merkitse mitään, ainakaan minun mielestä. Hän on nimittäin todella mukava ja yksi parhaista kavereistani. :)

12v tyttö

Itse aloitin seurustelun pari viikkoa sitten sanotaan nyt vaikka otson kanssa (nimi muutettu) No tää Otso on mua lyhyempi noin 10cm mut tosi söpö! Ei se mua ainakaan haittaa vaikk pojat olis lyhyempii kunhan ne on mukavii! Hei tsemppii sulle☺️

Vastaa aiheeseen: Tyttö seurustelee itseään lyhyemmän pojan kanssa? Mahdoton yhtälö?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top