Siirry sisältöön
Nimetön

Mun isosiskok sano mulle ett se seukaa tytön kaa. Mutta ei se voi, kun se on itekin tyttö! Oliko se vaan vitsi? Oon 10v. ja kun sanoin että ei se voi nii se suuttu!

poikataaltaperakulast

[Osa viestistä poistettu] Tyttö voi seurustelle tytön kanssa silloin he ovat tyttöihin suuntautuneita eli lesboja niinkuin pojat ovat homoja jos he seurustelevat samaa sukuuolta olevan kanssa. On myös ”BI” ejä jotka tykkäävät tytöistä sekä pojista.

( :

0.o [Osa viestistä poistettu] eihän siinä mitään pahaa ole jos seurustelee tytönkanssa vaikka on itsekkin tyttö.. Meeppäs pyytää siskoltas anteeks : )

jani96

sun kannattaa jutella siskosi kanssa ja kysyä ja jutella. sillä tyttö ja tyttö voi seukkata

meen ihan samoilla linjoilla edellisen kans. Tyttö ja tyttö voi seukata eikä se oo ees epätavallista tai mitenkään outoa enää nykyään. juu tajuan et ajattelet asiaa kielteisesti mut jos kysyt rauhassa ja ilman syyttelyä siskoltas tuosta jutusta ni se varmaan mielellään kertoo siitä sulle. sitte voisit puhua myös vanhempies kanssa tietenki jos siskos antaa luvan tai ei oo jo ite kertonu niile. :DDD

Kate-97

Tyttö voi seukata toisenkin tytön kanssa. Se on sinänsä ihan normaalia. Kannattaa tosiaan jutella siskosi kanssa. Lesbous on nykypäivänä sinänsä ihan normaalia,jotenei ole ihme että siskosi suuttui

anonyymineiti

Oletko miettinyt miltä iskostasi tuntuu? Siskosi kertoi sinulle suuren asian, se vaatii luottamusta. Tämän ymmärtää miltä sinusta tuntuu, sillä pikkuveljeni koki samat asiat,kun kerroin hänelle tykkääväni tytöistä. Aluksi se oli hänelle hankalaa, mutta nyt hän on ymmärtänyt, etten voi asialle mitään. Jutelkaa Siskosi kanssa ja muista, hän on silti sama ihminen, tykkäsi tytöistä tai ei!

Vastaa aiheeseen: Tyttö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top