Siirry sisältöön
_juuuu_

Moikka!
Haluisin saaha uusia itsetyydytykseen sopivia sekä orgasmin saantiin keinoja. Olen kokeillu suihkua sillee et irrotan sen suihku osan ja sillä letkulla suoraan klitorikseen sillee saa hyvän orkun mut oisko mitään muita hyviä vinkkejä antaa.. Jos on nii nyt kaikki tänne nopeasti!!! :)

Joku tyttö vaa

Ite itsetyydytän ihan vaa sormella ”hieromalla” klitorista .

Mulla itellä ois sellane kysymys, et onko ok et välillä ku itsetyydytän katon YouTubesta jotai videoo jossa näytetään et miten kondomia käytetään ja siis siinä videossa näkyy tosi paljon niitten miesten yksityisalueet siis sillee et niitä kuvataan ihan siitä läheltä ja ne on paljaana. (ja siis ihan oikeita ihmisiä on ). Mut jotenki ainaku tulee sellane olo et haluun itsetyydyttää nii katon sitä videoo, koska se on jotenki tosi kiihottava ja näin. Mut sit ku oon lopettanut nii mulle tulee sellane olo et tekisin/kattosin jotain mitä ei sais.

Mut siis kysymys oli siis se et onko ok/normaalia et katon jotai tollasta. (Ja oon siis alottanu ton vähä enne ku täytin 13v)

_juuuu_

Hei ”Joku tyttö vaa”
Jokanen ihminen saa itsedyytyttää ihan millä tahansa tavalla mitä itse haluaa eli sie saat kattoo sitä videoo jos siitä tulee hyvä ja kiihottava olo siulle ja kiitti vinkistä :)

13v tyttö

saat kattoo tai tää on oma mielipiteeni mu kunhan kiihotuttaa koska ite henkilö kohtaisesti mitä enemmän kiihotuttaa sitä nopeemmin orkku tulee ja kun orkku tulee se se tuntuu niiiiiiiiiiiiii hyvältt .

Vastaa aiheeseen: Tyttöjen itsetyydytys!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top