Siirry sisältöön
Tyttö

Hei, haluaisin nyt vain tietää, koska mulla suunnilleen alkaa menkat ku n. ½ sitten alko rintojen kasvu?;) Ja en kaipaa mitään ’ne alkavat eri tahtiin’ vaan kysyin SUUNNILLEEN:)! Ja kertokaas myös minkä ikäsenä teillä on tullu rinnat nuppuvaiheeseen, koska on alkanu karvojen kasvu ja koska on alkanu menkat?:)

15 wee tyttö

Juu eli oon 15 ja menkat alko ku olin 13 ;) ennen sitä oli rintojen kasvust kulunu kai jotai pari vuotta samoin ku valkovuodost… Kaverilla tosin alko valkovuoto vast 12 v ja menkat 13 v :)

Kuis vanha sä oot?? :D
ja toivottavasti on apua :)

98tyttöw

Moi!
mul alko menkat päivä 11v synttäreide jälkee, ja rinnat alko kasvaan aika paljonkin ennen sitä. Karvat alko vähitellen kasvamaan n. puol vuot aikasemmi.

Ansku

Mulla tais alkaa rintojen kasvu about 10 vuotiaana, kuukautiset alko siitä sitten vitosluokan syksyllä eli 11 vuotiaana. Karvotusta tais tulla kans siinä 11-12 vuotiaana.

Adelle

Sanotaan, että siinä menee yleensä jotain pari vuotta… Itelläni alkoi rintojen kasvu jo 9-vuotiaana, mutta menkat vasta kun olin 12. Karvoitus tuli sitten jossain siinä välissä.

tyttö vaan

no empä tiiä. mun rinnat oli nuppuvaiheessa n.10-11 v ja karvat kasvo ehk 10-11 v. mä oon ny 12 vuotta ja mun menkat ei oo viel alkanu oon melkee ainoo meiän luokalt jol ei oo :(

Tyttö 11v

Valkovuoto alko ku olin 8, rinnat alko kasvamaa ku olin 10. Ja eipä oo mullakaa menkat alkanu.

ahaa

Moi! Mä täytän 12 tänä vuonna ja just pari kuukautta sitten tuli ne ”nappulat” nännien taakse….nyt on runsaan kuukauden jälkeen tullut nuppuvaihe, ja mulla ois sellanen kysymys et milloin suunnilleen alkaa taas kehittyä seuraavaan vaiheeseen? Ja mikä on seuraava vaihe? :) kiitooss ja ei mitää sellasta ”no ne alkaa eri aikaan kaikilla” vastausta…..

nahkatakkinen tyttö01

mull on alkanu menkat 10vuotiaana ja karvat alko kasvaa kans 10v ja rinnat kehittyy 11v

GirlRandom

Mä oon 12 ja mulla alko kolme kuukautta sitten menkat et kiva!!!

Girl

mulla alko karvojenkasvu 11 vuotiaana ja rinnat kehitty aika lailla samassa iässä että joskus pitää oottaa kauemmin ja joskus ei, ja kuukautisilla ei ole yleensä kiire alkaa, sen takia koska jokainen on yksilö ja murrosikä voi alkaa eri iässä :)

Nimetön

Mulla alkoi karvojen ja rintojen kasvu suunnilleen samaan aikaan, toinen ehkä aijjemmin..
ja siitä on nyt noin 2 1/2 puoli vuotta ja valkovuotoa on ollu joku puolen vuoden ajan

mää

No, mulla alko karvoitus 3.lk ja nuppuvaihe kolmosluokan kesänä (Olin siis menossa Neloselle). Valkovuoto alko kans Nelosella. Menkat ei oo vielä alkanu. P.s oon siis nyt vielä kans Nelosella eli 10- v mut täytän kolmen kuukauden päästä 11-v

typy12

mulla alkoi rintojen kasvu noin puol vuotta sitten ja mulla on valkovuotoo. Menkkojen alkamisen voi päätellä suunnilleen siitä millon omalla äitillä on alkanu. Ja mä ainakin kysyin ihan suoraan millon sillä alko.

Keko

Sorge… Tää tulee nyt toosi myöhään mut mulla alko rinnat kasvaa 10v. Karvat 11v. Valkovuoto 10v. (en oo kertonu siitä ees vanhemmille?) mutta missä menkat? Täytän kohta 12v.

Vastaa aiheeseen: TYTTÖJEN murrosiästä;)!&&& VASTATKAA PLEASE<3

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top