Siirry sisältöön

tyttöjen murrosikä myöhässä. Auttakaa! oon 14 ja näytän 10v

14

siiiiis näytän 10 vuotiaalta ja oon 14. rinnat ei oo kasvanu eikä menkat alkanu. ainoostaan karvoitusta alapäähän on tullu. Myös hiki haisee. ei oikeestaan oo tullu pituuskasvuu mut oon ihan normipitunen.

Kata, verkk@ri

Ei mitään huolta <3 jokainen kehittyy omaan tahtiin! Voi tuntua hämmentävältä, jos itse kehittyy jäljessä ikätovereista, mutta se on asia jolle ei oikein voi mitään eikä siinä ole myöskään mitään hävettävää! Oot just hyvä noin <3 jos hien haju häiritsee, on olemassa deodorantteja joilla hien hajua saa peitettyä. Niitä saa ostettua ihan normi kaupoista. Voisitko pyytää apua vaikka vanhemmilta tai muulta tutulta aikuiselta?

Tsemppiä syksyyn!
-Kata

ella <3

Onnekas oot! Mä oon 11v ja rinnat niinku kim kardashianilla😕ja mulla on alkanu menkat ja oon iha hiveen iso karvapallo. :(

Joo tota noin nii

Mulla kans on kans tosi myöhään alkanu murrosikä, just 14v alko menkat ja tissit on todella pienet. Silleen ollu helpotus, et oon aina ollut muita lyhyempi, niin kasvupyrähdystä ei ees oikeestaan huomannu, ku oon silti vähän muita lyhyempi. Oon siis nyt 15(näytän ehkä 12v) enkä tunne itteni kovinkaan haluttavaksi, minkä takia en uskalla lähestyy ketää jätkiä. Mut ei voi mitään, omii geenejä voi vaan syyttää. Tosin, ehkä jos ois enemmän rasvaa kehossa, niin voisi olla vähän enemmän muotoja.

15v tyttö

Olen ite 15v ja mulla ei ole edelleenkään alkanu menkat. Rinnat on pienet mutta se ei minua haittaa. Näytän itekki paljon nuoremmalta koska olen aika lyhyt. Älä hätäile, kyllä se murrosikä tulee vielä. Jos haluat että sinun rinnat näyttäisi isommilta niin voithan käyttää jotain toppauksia tai urheilurintsikoita.

Vastaa aiheeseen: tyttöjen murrosikä myöhässä. Auttakaa! oon 14 ja näytän 10v

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top