Siirry sisältöön
Tietämätön/kiinnostunut

Oon jo aika kauan miettiny että onko vain poikien juttu pyytää treffeille tai kysyä että alax, vai onko se hyväksyttävää myös tytölle? oon myös miettiny että mitä oikeestaan tarkottaa että tyttö tekee aloitteen, kun tosi moni poika puhuu sellasesta, enkä oikeen ymmärrä mitä ne sillä tarkottaa. kertokaa omia kokemuksia, mielipiteitä tai jotain koska siitä vois olla aika suurikin apu. Kiitos kaikille vastaajille jo etukäteen:-)

Iida

Ei sillä ole oikein väliä kumpi kysyy. Tytöt tykkää siitä kun pojat pyytää ja kysyy mut ongelma on se kun pojatkin tykkää siit ku tytöt tekee alotteen ni kyl se aika sekavaa on :D.

anttimantti

Itekkin poikana on tullu pohdittua että tekeekö tyttö käytännössä koskaan aloitetta, se kun tuntuu yleensä olleen pojan homma. Toisaalta se tuntuu niin kovin ahdistavalta, että tuntuu luontevammalta odottaa tytön aloitetta. Silloin nimittäin ei ainakaan joudu niin helposti noloon tilanteeseen xD. Käytännössähän ei sillä pitäisi mitään väliä olla, välillä vaan syntyy semmonen nolohko pattitilanne kun kumpikin jää odottamaan toisen aloitetta eikä homma oikein etene.

Joka asiasta varma on, tehköön hän aloitteen, sukupuoleen katsomatta.

Azzie

Mielestäni ei ole olemassa tyttöjen tai poikien juttuja. Kuka tahansa voi pyytää treffeille, vaikka mielestäni kaikki nämä ”alax” ja muuta, missä halutkaan laittaa joku eksoottinen kirjain sanaan, ovat vähän tarpeettomia ja typeriä, oli kyseessä sitten tyttö tai poika. Ainakaan itse en koskaan lähtisi treffeille sellaisen miehen tai naisen kanssa, joka kysyisi minulta ”Alax?”. Mutta noin muuten, on hyväksyttävää myös tytöille tehdä se aloite ja kertoa pojalle (tai toiselle tytölle) olevansa kiinnostunut kyseisestä henkilöstä. Aloitteen tekeminen ei ole mitenkään kiinni sukupuolesta.

Baozi

Kyllä minä tyttönä olen ollut se, joka tekee aloitteen. Ei ole mitään väliä sukupuolella.

Vanessan

Moi

16v tyttö

Itselle on opetettu että poikien pitäis tehdä se alote (itselle ei ole väliä) ja niin on opetettu monelle muulle jonka tiiän. Uskoisin että tän takia monet meistä tytöistä ei sitten teekkään sitä alotetta ja alkaa oikeesti harkitteen sitä vasta kun kuulee useempaan kertaan että te pojat oikeesti tykkäätte siitä. Itse kyllä haluan tehdä aloitteen, mutta olisi mukavaa jos välillä olisi jonkinlaista flirttailua ensin tai jokin iskurepliikki. Ja tämä vain sen takia että tämä henkilö sitten oikeesti saattais suostua eikä ala juokseen veskiin oksentaan.

Vastaa aiheeseen: Tyttöjen vai poikien juttuja???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top