Siirry sisältöön

Tyttöjen viisaita sanoja ja mielipiteitä tahtoisin kuulla…

Poiska Pohjanmaalta…

Juup… Olen tässä jo jonku tovin mietiskellyt, että kelpaanko tytöille ja nyt sitten haluan siihen vastauksen. No… Juu, olen ruskeatukkainen, rillipäinen, kohtpuoliin 13v. rapiat 160cm pitkä gybertronisen humoristinen alfauros, joka pyrkii yllättämään kansan hauskoilla sanavalinnoilla jotka pengon järisyttävän laajasta turhien tietojen varastostani (esim. automerkki Lamborghinin logon härkä tulee yhtiön perustajan horoskooppimerkistä, joka oli härkä…). Menestyn koulussa mainiosti (vaikka en kyllä oo mikään hirvee nipo). Pidän musiikin kuuntelusta (sävelkorvaani miellyttä vanha rock, esim. Kiss, Bon Jovi, Iron Maiden ja moni muu…), lukemisesta, pelaamisesta, Coca-Colasta, lakritsijäätelöstä ja lähes kaikesta sokeripitoisesta. Olen myös melko sporttinen (liikannumero on 9), harrastan jousiammuntaa ja kalastusta sekä joissain määrin pyörä- ja kävely-/juoksu-/hölkkälenkkejä. Olen fyysisesti hyvässä kunnossa, vaikka en mikään lihaskimppu ole, niin silti pystyn tarpeen tullen puolustamaan itseäni. Ja olen kotoisin eräästä tiuhaan kasvavasta kaupungista Pohjois-Pohjanmaalta. Ja kiitti teille tytöille jos jaksoitte lukee tän tuskastuttavan pitkän puhelimella kirjotetun tekstin, teille täysin tuntemattomasta pojasta (tai, kuka tietää, entä jos olettekin tai joku teistä on mun kans samalla luokalla..?). Ai joo, nyt teidän pitäs mielellään vielä vastata… Mutta kiitos ja kumarrus!

Nimetön

No kyllä mä nyt luulen, että sä joskus jollekkin kelpaat:) Mun mielestä kuulostat ihan kivalta, mutta eipä sitä sitten osaa oikein kunnolla sanoa, ellei oo nähny sua livenä.

mäseoon

Kyllä mulle kelpais tollanen poika, ainaki sen perusteella mitä sä kerroit. :)

Poiska Pohjanmaalta…

+ Olen eläinten hyvä ystävä. Meidän talossa asuu kaksi gerbiiliä ja kaksi marsua…

Nimetön

kyyllä sää jollekki joskus kelpaat ainaki mun käsityksen perusteella:)

Tyttö 13v

Mukavalta vaikutat, ainakaan et ole mitään energiajuomia lipittävä jonne, joka ei harrasta minkään valtakunnan urheilua. Kyllä uskon että monelle kelpaisit :) Minä ainakin voisin tykätä sinunlaisesta pojasta.

tyttööö13

olisit kyl ihan kiva… ;) <3

la la land

Hyvältä kuulostaa ;) Päättelin (varmaan väärin) että asut Oulun seudulla? :)

I’m The Girl

Kyllä sä mulle ihan hyvin kelpaisit noitten sun asioittes perusteella, mut on hiukan vaikee sanoo, kun ei olla nähty irl. Kyllä sä viel sen oikeen löydät. ((:

Hensu

Kyllä kelpais! ;) <3

Vastaa aiheeseen: Tyttöjen viisaita sanoja ja mielipiteitä tahtoisin kuulla…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top