Siirry sisältöön
John

Päätimpä sitte vihdoin kysyä täällä asiasta ku sen verran häiritsee. Eli oon 18 vuotias poika ja mun vyötärö kapenee ku teinitytöillä. Omasta mielestä se on jopa seksuaalisesti kiihottavaa, mikä tietenki häiritsee ja vitusti.
Haluisin kysyä teiltä tytöiltä mitä mieltä ootte, onks se viehättävää? Vai onko täs taas lisää syitä hävetä itteeni ja menettää toivo?

#ForeverAlone

arveton on arvoton

Tekisi mieleni kliseisesti sanoa, että me ollaan kaikki erilaisia ja eri ihmisillä on eri mieltymyksiä. En osaa lesbona sanoa että kiihottaako se (tai noh, vyötäröt on aina seksikkäitä ;) ), mutta mitään häpeämistä ei ole, äläkä ainakaan menetä toivoa! Jos se on sinusta kiihottava, niin se on varmasti jonkun muunkin mielestä. Pus ja tsemppiä!

John

No satun olemaan jätkä ni se on semi normaalia et kapeneva näyttää hyvältä.. Ei muuta tule mieleen ku että pelkät jätkät siitä kiinnostuis, mikä vast masentavaa onki. Ja luulis sun lesbona just tykkäävän tyttömäisist muodoista jos alakerran unohat, hihi ;)
Haluisin vana kuulla eri mielipiteitä, vaikka eihän se haittaa seuranhaussa niin kauheasti ku sattuu nää tällaset surulliset sielut tuolta kiusaamisosiosta lämmittää eniten. :3 Kiitti vastauksesta!

.

No eipä sillä vyötäröllä nyt varmasti ole niin kamalasti väliä, jos joku sinusta sattuu jollakin lailla tykkäämään.

15v tyttönen

Moi :) Mun mielestä sun ei tartte hävetä ittees. Mietippäs vaikka jos oisit tosi lihava, siis ei millään pahalla tukevampia ihmisiä kohtaan… Älä menetä toivoos, maailmassa on joku jokaiselle :D ja sä vaikutat ihan kivalta tyypiltä

Ja kiitti muutes vastauksestas… Mut oon vaa toivottoman ujo..

Nimetön

Kapea vyötärö? Fine, kunhan et muistuta muuten ruumiinmuodoltasi luurankoa : D

Vastaa aiheeseen: Tyttömäiset muodot

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top