Siirry sisältöön
anonyymi

aihe, josta haluaisin keskustella, on siis ”tyttörakkaus”. Mikä on teidän mielipiteenne lesboista/ bi-tytöistä? Itse olen lesbo, olen ihan sujut asian kanssa, mutta mitä ulkopuoliset ajattelee? onko se ok vai kuvottavaa?

ja toinen on kanssa että onko kuka jätkä seurustellut bi-tytön kanssa? (miksei myös tyttö samoin) olen miettinyt, häiritseekö toisen seksuaalisuus? kuviteltu tilanne: olet jätkä ja seurustelet tytön kanssa (joka on siis bi). eikö sinua häiritse, että tämä tuntee vetoa myös omaan sukupuoleensa? entä jos saisit tietää että hän säätää toisen tytön kanssa tai jättää sinut hänen takiaan?

minusta se olisi omituista. nimin olen seurustellut bi-tytön kanssa. kun me erosimme, seuraavaksi hän sääti pojan kanssa, joten minulle tuli vähän olo etten kelvannut. olinko niin huono, että piti vaihtaa toiseen sukupuoleen?

tia

mun mielestä ”tyttörakkaus” on ihan ok, itsellänikin on ainaki pari bi-kaverii(kumpiki on ollu tytön kanssa) ja ne on varmaan ihanimpia ihmisiä ketä tiiän :) vaikka, ikävä kyllä nätten kanssa en sauno yhtä vapautuneesti ku muiden tyttökavereitten:/

tyttö

itse olen tyttö ja ihan ”tavallinen” mutta en myl pidä lesboutta mitenkään kuvottavana. Tärkeintähän on että on itse sujut kanssaan. 2 en oikee voi vastata mut VEIKKAAN et tuskin se mitenkää haittaa ei mua ainaskaa kunhan ei säätäis samaan aikaa kenenkää muun kanssa. Enkä oikee voi uskoo et kukaan jättä entisen tai vaikka nykyisenkin lesbouden takia jos kerran välittää tästä pojasta. tuskin se bi-tyttö jätti sinua huonoutesi takia hän saattoi vain kokeilla lesboutta mutta pettyä ja päätti palata poikien luo, ihan ymmärrettävää ellei hän sitten ollut aikaisemminkin ollut jo monen muun kanssa (tytön). Siinä oli kaikki mitä voin minä tähän vastata . Toivottavasti auttoi edes vähäsen :9 muista että on hienoa olla erilainen!

Nimetön

Itse pidän itseäni tyttöihin suuntautuneena bi-seksuaalina. Olen siis selväsi enemmän likkoihin päin, mutta kyllä jätkätkin kiinnostaa.

Ei siinä kyllä mitään väärää ole. :3

Ja tiedän tunteen. Itselle kävi juuri edellisen kanssa about kuukausi sitten samalla tapaa :/
Mutta kyllä tästä noustaan :3
Et ole yksin ! ^^

Hetero jätkä

Hyväksyn lesbot ja bi-naiset mutta en (yllätys yllätys) homoja. Oma tyttöystäväni on vähän bi ja kun hän kertoi sen, sanoin hänelle heti että se on hieno asia kun uskaltaa kertoa asiasta ja hyväksyä itsensä. Kaiken lisäks lesbot eivät päällepäin erotu heteroista, toisin kuin homot, joista moni käyttäytyy kuin ilmapäinen pikkutyttö. Ps. Kaikki jätkät hyväksyvät lesbot.

J3H

Joo olin kommentoimassa tänne, että lesbot ja bi-naiset/tytöt hyväksytään paljon paremmin kuin homot ja bi-miehet/pojat, mutta onneksi aiemmin kommentoinut ”Hetero Jätkä” todisti tämän asian.

Tuo sinun kuviteltu tilanne: Tuo epäröinti toisen tunteista ja mustasukkaisuus on aivan sama homma heteropareilla kuin kaikilla muillakin.

Monien tutkimuksien mukaan meistä kukaan ei ole sata prosenttisesti hetero, homo, lesbo tai bi tai mitä ikinä onkaan, ei edes tuo niin kovelta kuulostava Hetero Jätkä. Meissä jokaisessa on pientä kiinnostusta samaa sukupuolta kohtaan, joillakin se vaan näkyy selvemmin kuin muilla.

Ihmisillä on aina ollut pakollinen tarve luokitella asioita, kuten tässä tapauksessa hetero, homo, lesbo, se luultavasti tuo jonkinlaista mielenrauhaa, mutta samanarvoisia ihmisiä me silti ollaan – jokainen.

On siis turhaa moraalisointia tuomita ihminen hänen seksuaalisuutensa vuoksi. Tasa-arvoisuus kunniaan!

Vastaa aiheeseen: tyttörakkaus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top