Siirry sisältöön
Seve

En tiedä, voinko jatkaa suhdetta tyttöystäväni kanssa, koska minä olen uskovainen, ja hän ei. Hän ei kuitenkaan mielestään laiminlyö Jumalaa jne.
Molemmat olemme siis 13v
Suhde ei ole vielä mennyt aivan seurusteluun asti.
Molemmat pidämme toisista erittäin paljon.

HotChocolate

Heippa! :)

Mäkin olen uskovainen, evlut kristitty tarkemmin sanottuna, ja toivon että voisin jotain neuvoja antaa sulle? :)

Eli tota noin, se ettei välttämättä nyt ole uskovainen tai ainakaan ole kertonut asiasta, ei tarkoita että automaattisesti laiminlöisit Jumalaa ja Jeesusta tai olisit muuten ”paha epäonnistunut ihminen” koska myös me kristityt tehdään vääriä juttuja vahingossakin mutta saadaan kaikki jokainen luottaa Jeesukseen että hän antaa meille kyllä anteeksi, auttaa ja puhdistaa meitä kunhan itsekin nähdään toki siihen vaivaa.
Toki kaikki me laiminlyödään tietyssä mielessä Jumalaa koska kukaan meistä (jep, ei edes uskovaiset) ole 100% synnittömiä, silloinhan Jeesustakaan ei olisi tarvinnut lähettää tänne meidän avuksi, mutta Jeesus ja usko on lahja jota jokainen voi rukouksessaan pyytää elämäänsä :)

Oot sen verran nuoressa iässä että seurustelu sinänsä on vasta kokeilua ja itseensäkin tutustumista, mutta tosiaan voithan toki keskustella tämän tytön kanssa asiasta?
Älä välttämättä ala tyrkyttämään kristinuskoa kenellekään, mutta monesti uskonasioista keskustelu voi avata molempien silmiä ja luoda uusia näkökulmia molemmille :)
Esimerkiksi miten tulit uskoon, miten Jumala on ehkä auttanut sua ja miten se vaikuttaa elämässäsi jnejne, kokemuksia ja ajatuksia puolin toisin.
Ollaan kaikki erilaisia ja se on suuri rikkaus, siitä saadaan kaikki kiittää Jumalaa, ja rohkeasti vain ole tälle tytölle kaveri/poikaystävä mitä nyt olet jos haluat ja keskusteltaa asioista avoimesti sillä niin asiat selviää ajallaan.

Paljon siunausta ja hyvää loppusyksyä sinne! :)

Vastaa aiheeseen: Tyttöystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top