Siirry sisältöön
Blaablii

Moi ! ollaan oltu yhdessä tyttöni kanssa 1,8v ja hän alkaa todella ottaa hermoilleni. Eilen hän löi minua siitä hyvästä että kielsin häntä menemästä juomaan kavereiden kanssa (tyttöni on siis 15v) olen jo alusta lähtien puhunut hänen kanssaan että en katsele juomista, polttamista YM. Mitä minun pitäisi tehdä? hyväksynkö vain tilanteen ?

Avulias

Moi!

Älä missään nimessä anna asian olla! Itse tekisin tilanteessani silleen, että ottaisin yhteyttä hänen vanhempiinsa. Hän saattaa haluta että olet vahvempi osapuoli, sen takia hän saattaa välillä käyttäytyä rumasti että alat olla se vahvempi ja tukevampi puoli. Ehdotan että juttelet yhdessä hänen kanssaan suhteestanne, ja että olet hänen tukenans jos hän itse haluaa puhua vahemmilleen. Ole myös hänen tukenaan jos hän haluaa päästä eroon alkoholista ja tupakasta. Jutelkaa suhteenne alusta loppuun, niin huomaatte taas että miksi te menitte oikeasti yhteen.

Kannattaa myös jutella jollekin aikuiselle, jolla on kokemust vastaavista tilanteista, itselläni ei ole koska en ole mikään parisuhde neuvoja, autan mielelläni ihmisiä.

Pärjäilkää, ja toivon onnea!:)

Vastaa aiheeseen: Tyttöystävä lyö

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top