Siirry sisältöön
Tom

Nii mullapas onki tyttöystävä :D

Tii

se on hieno asia ! ite omistan poikaystävän (:

Nimetön

minäpä en

Aha

kiinnostuksen kivivyöry..

Nimetön

mulla oli iha sama juttu mutta pääsin helposti yli kun toisessa koulussa oli parempia..

RP

Kannattaa rohkeasti jutella esim. luokkakavereille, ei siinä mitään voi menettääkään :) kannattaa mielummin hankkia kunnon kavereita eikä tyttöystävää, koska vaikka seurustelu loppuisi, ystävät säilyvät :)

HotChocolate

Heippa! :)

Mäkin olen uskovainen, evlut kristitty tarkemmin sanottuna, ja toivon että voisin jotain neuvoja antaa sulle? :)

Eli tota noin, se ettei välttämättä nyt ole uskovainen tai ainakaan ole kertonut asiasta, ei tarkoita että automaattisesti laiminlöisit Jumalaa ja Jeesusta tai olisit muuten ”paha epäonnistunut ihminen” koska myös me kristityt tehdään vääriä juttuja vahingossakin mutta saadaan kaikki jokainen luottaa Jeesukseen että hän antaa meille kyllä anteeksi, auttaa ja puhdistaa meitä kunhan itsekin nähdään toki siihen vaivaa.
Toki kaikki me laiminlyödään tietyssä mielessä Jumalaa koska kukaan meistä (jep, ei edes uskovaiset) ole 100% synnittömiä, silloinhan Jeesustakaan ei olisi tarvinnut lähettää tänne meidän avuksi, mutta Jeesus ja usko on lahja jota jokainen voi rukouksessaan pyytää elämäänsä :)

Oot sen verran nuoressa iässä että seurustelu sinänsä on vasta kokeilua ja itseensäkin tutustumista, mutta tosiaan voithan toki keskustella tämän tytön kanssa asiasta?
Älä välttämättä ala tyrkyttämään kristinuskoa kenellekään, mutta monesti uskonasioista keskustelu voi avata molempien silmiä ja luoda uusia näkökulmia molemmille :)
Esimerkiksi miten tulit uskoon, miten Jumala on ehkä auttanut sua ja miten se vaikuttaa elämässäsi jnejne, kokemuksia ja ajatuksia puolin toisin.
Ollaan kaikki erilaisia ja se on suuri rikkaus, siitä saadaan kaikki kiittää Jumalaa, ja rohkeasti vain ole tälle tytölle kaveri/poikaystävä mitä nyt olet jos haluat ja keskusteltaa asioista avoimesti sillä niin asiat selviää ajallaan.

Paljon siunausta ja hyvää loppusyksyä sinne! :)

Azzie

Olet todella, todella nuori vielä. Ei tuossa iässä tarvitse ajatella seurustelua ja tyttö- tai poikaystäviä. Tuossa iässä pitäisi saada olla vielä lapsi ja oma itsensä, ilman paineita seurustelusta. Seurustelukumppani ei ole sellainen, mikä vain hankitaan, vaan siinä on mukana myös oikeita tunteita. Se ei ole mikään muotijuttu ja vain koska ”muillakin on”, vaan siinä kaksi ihmistä jakaa elämänsä, ja kenties jossain vaiheessa myös kehonsa, toistensa kanssa. Sinulla on koko elämä aikaa seurustella, joten älä vertaa itseäsi muihin, vaan nauti vielä lapsuudestasi, kun sinulla sellainen on. Miten edes seurustelu tuossa iässä eroaa pelkkänä ystävänä olemisesta? Mitä erilaista tekisit tämän tyttöystävän kanssa, kuin vaikka tytön kanssa, joka on pelkkä ystävä?

helpsis

Odota rauhassa. Olet vielä aika nuori. Itse olen 13v. enkä ole koskaan seurustellut. Tyttöystävä tulee ihan sattumalta kohdalle kun on sopiva aika sille.

Veexu

En osaa oikein auttaa mutta haluan sanoa että kun olin jotain 10v tai 11v niin halusin poikaystävän. Tuntui että kaikilla oli poikaystävä. Halusin kovasti poikaystävän mutta ketään kiinnostavaa ei löytynyt. En ajatellut asiaa pitkään aikaan ja unohdin koko jutun. Nykyään ei ole käynyt mielessä hankkia poikaystävää. Ja tän viestin tarkotus ei oo lannistaa sua. Halusin jostain kumman syystä kertoa tän mun tarinan :D

Joku poika

Mul ei oo tyttöö .oon yksinäinen.nyyh.

Nuori tyttö

Ei mullakaan😕

CRAZYdude

Toivottavasti Kristallisusi suostuu, niin enää en olisi sinkku.

t n

minunki pitäs jostai saada

[nimerkki muutettu.]

Hmmm

Moi oon kohta 14 v poika
Mun vanhemmat on esikoislestadiolaisia ja oon itekki mut teen kaikkee niinku muutki lapset ja joo mulla on tyttö ystävä (puol vuotta vanhempi). Viittiikö siitä kertoa vanhemmille jos he kieltäisivät sen tai suhtautuisivat muutenkin huonosti asiaan

Vastaa aiheeseen: Tyttöystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top