Siirry sisältöön
joku tyttö vaan

muo ärsytää kun mun serkulla on ihan sika ihanii vaateita mut aina kun koulut alkaa kaikilla tytöillä on uus tyyli mut mä nätn usein samalta mun äiti sano et voin kyllä väriätä hiukset mut en ehkä haluu oon muutenkin luokan lyhyin tyttö niin jotkut sanoo et näytän 3-4 luokalaiselta mut mitä mun pitäis tehä kun ajatelen välillä että näytän läskiltä ja naamassa on finnejä mutta kyllä mä voisin käytää meikii mut muuten muo aletais haukuu koska kukaan muukaan ei käytä meikii mun luokalla enkä haluis mennä kouluun kun koulut alkaa

Siiri-Verkk@ri

Hei!

Ei kannata välittää muiden mielipiteistä, sillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin haluaa. Jos haluat värjätä hiukset tai ruveta meikkaamaan, anna palaa! Kun pukeudut/näytät sellaiselta kuin itse haluat, itsetuntosi kohenee ja sinulle tulee parempi olo.

Ei kuitenkaan kannata tehdä sellaista, mitä muut tekevät, jos et itse koe sen olevan sellaista mistä pidät.

Jos sinusta tuntuu, että muut haukkuvat sinua tai saavat sinut tuntemaan itsesi rumaksi, sinun kannattaa jutella asiasta opettajan tai vanhempiesi kanssa. Muista, että olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet!

Paljon tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: tyyli

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top