Siirry sisältöön
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tääl on varmaa samanlaine keskustlu jossai mut en vaa jaksa selaa tarpeeks alas…
Ööh siis niinku mun tyttöystävä täs pari vk sit sano et menkkojen aiheuttamat krampit pilas sen yöunet tai jotai sinnepäi… nii mua siis alko siitä mietityttää et miltä ne tuntuu?
(Oon siis jätkä jos ei tullu selväks)

”last christmas I gave you my heart”…❤️

No menkat ja niiden vaikutukset vaihtelee paljon riippuen ihmisestä. Mulla on yleensä vaan sellasia yhtäkkiä alkavia kipukohtauksia, mutta aina ei edes satu alavatsaan.

Dreamer✨️🧿💋

Mullakin ne pilas yöunet. Eka yö menkoilla(alko eilen😱) ja sunnuntai aamuna puol kasilta jo heräsin🫣

Nimetön

Se kipu vaihtelee ihmisten välillä tosi paljon! Mut itellä ainakin välillä alaselkä tuntuu sille et joku heittäis semmosilla nyrkin kokosilla kivillä sinne eli ei mukalta. Alavatsassa on semmosta särkyä/paineen tunnetta mut eipä muuta ainakaa mulla

Poni

Moi! Mun menkat tuntuu tosi kovana paineena selässä ja siis sillon on kyl itellä ja varmasti monella VAIKIA ELÄÄ! Meinaa
1. Selkäkivut
2. Ahistava olo
3. Hermostunu olo
4. Kaikinpuolin huono olla
5. En uskalla istuu mihinkään kunnolla (oon ihan hemmetin neuroottinen ihminen)
6. Sillon ei voi poikaystävän kaa sormettaa tai mitää.
7. Se siteen vaihto on kamalaa, ku sun pitää kantaa sitä urheilukassii pitkin kouluu sen yhen siteen takii ja sit sua ahistaa kotona avata menkkasuoja, ku legit joku kuulee.
8. SE TUNNE, KUN HERÄÄT JAPANINLIPPULAKANOISSA!!! Mulle on käyny tasan kerran tuo Japaninlippuepisode, mut kyl ketutti! Mulla oli siis just vaihettu side, mut se jotenki oli liikkunu.

Sanon sulle siis neuvoks, et oo tosi ymmärtäväinen, menkat on ihan kamalat!!!!!!

Juu

Moi! Sun kannattaa kysyä sun tyttöystävältä, kuinka kipeät ne hänellä on, koska kaikilla ne ovat hyvin erilaiset. Joillain se ei haittaa arkielämää erityisemmin, joillain se taas pistää makaamaan sängyssä sikiöasennossa särkylääkkeen turvin ja välillä oksentamaan kivusta. Mutta menkkojen aikaan voi sattua päähän, olla huono-olo, mielialat vaihtelee laidasta laitaan, ahdistaa, särkeä lihaksiin ja selkään ja tuntua kramppeina alavatsassa.

SMART@SS

Menkat osaa kyl olla tosi pahat

Cavalier❤️‍🩹🐶

Tuntuu aika hirveältä D:
”Juu” sanoikin jo niin hyvin, että en voi muuta sanoa:)

Vastaa aiheeseen: Tyyyytöööt

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top