Siirry sisältöön
jokurandom

luokallani on yks poika joka on niinku mun kaveri ja se on nyt lähiaikoina uhkaillu hakata mut. yks päivä se alko hakkaamaan ja töni lumihankeen ku tulin sen ja toisen kaverin kanssa ravintolasta syömästä kebabbii. nyt se uhkaa koko ajan hakata mut, en tiedä mitä teen ku en kehtaa kertoo opettajille, vahemmille, tai toiselle kaverilleni koska kaikki lukallani vaa naurais jos sais tietää. mitä mun pitäis tehä ku en ite haluu tapella?

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Pojalla on varmaan joku ongelma elämässään, ehkä kotona tai kaveripiirissä… Kerro pojalle, ettet halua olla hänen kaveri jos hän käyttäytyy noin, vaikka hän muuten olisikin kuinka mukava.

Kysy kaveriltasi, miksi hän tekee niin. Ketään ei saa satuttaa henkisesti tai fyysisesti, eikä edes uhkailla! Sun täytyy ehdottomasti kertoa jollekkin aikuiselle, jos tää ei lopu! Kerro vanhemmille, opettajalle tai kuraattorille. Heille voit sanoa ettet halua, että he kertovat sinun tulleen sanomaan asiasta. Olet fiksu kun et halua tapella ja satuttaa toista.

Ei varmaan kannata huudella asiasta kamalasti kavereillesi ettei asiasta tule isompaa juttua.

Tsemppiä sulle, kerro asiasta luotettavalle aikuiselle!
-Sartsu

Suojelus Enkeli

Kannattaa puhua jollekkin aikuiselle, jos ei vanhemmille halua kertoa suosittelisin sinun menevän joko terkkarin tai kuraattorin puheille, se varmaan ehkä rauhoittaa mieltä.
Ja älä missään nimessä alistu tappelun tasolle, jos menet siihen mukaan kärsit pahemmin

jokurandom

se miun kaveri ei oo kiusannu miuta enää pitkään aikaan. ollaa nyt oltu sitte kauan aikaa hyvii kavereit mut nyt on käyny nii et se ei oikee haluu olla miun kaveri. no sillä vissii on ongelmia ku se oli kuulemma hakannu vanhempiaan ja on nyt joutunut sairaalaan psykiatria-osastolle, ei sillä kovin hyvin mee. sanoi kerran tekevänsä itsemurhankin, koska yks tyttö ei alkanut seurustelemaan sen kanssa. :/

Vastaa aiheeseen: uhkailu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top