Siirry sisältöön
Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Pohjustan ensin vähän. Oon naiseksi merkitty (inhottaa niin hirveesti sanoo toi, mut se on tärkeetä täs jutus) muunsukupuolinen, joka tykkää uida. Naisten pukkareissa käyminen ei oo mikään suuri ongelma, mutta naisten uimapuvun käyttäminen ahistaa. Käyttäisin paljon mieluummin uimahousuja. En voi kuitenkaan tehdä niin, koska mulla (yllätys, yllätys) on rinnat. Yhteiskunnan silmissä oon nainen, mikä pakottaa mut käyttämään yläosallisia uima-asuja. Tää ei ehkä vaikuta suurelta ongelmalta; mun sukupuolidysforia on eri mieltä. Mitä ihmettä mun ois tarkotus tehä???

Käärijä fani😄✌🟢

On olemassa myös trans ja muunsukupuolisille suunnattuja uima-asuja, ja ne ovat sukupuolineutraaleja. Oon lukenu transtytöstä, joka käytti sellaista. Ne ovat sellaisia, joissa on lahkeet. Voisitko käyttää sellaista?

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Käärijä fani😄✌🟢, kuulostaa ihan hyvältä. Onko sul tietoo, mistä niitä vois saada?

Esra

En tiedä ootko out perheellesi, joten jos et ole, esim tavallinen yksiosainen naisten uimapuku ja uimashortsit siihen päälle vois olla helppo vaihtoehto, ja voit sanoa perheellesi/kavereille, että sulla on mukavampi olla shortseilla kun pelkäällä uikkarilla. Myös vaikka urheilutoppi/rintsikat ja uimashortsit voisi toimia. Itse oon 17v joka on tehnyt noin monta kesää

Joo sama

Hei mulla on sama. Oon jo pitkään miettinyt että haluisin uimashortsit, ahdistaa kun naisten uima-asuissa puoli persettä vilkkuu ja se rajaus etupuolellakin on yleensä tosi kapea. Itse en koe dysforiaa tai mitään sellaista mutta en vaan tykkää bikineistä enkä myöskään naisten uimapuvuista.

🌈Bag

MULLA EI OLE YHTÄÄN IDEAA MITÄ KANTSIS TEHÄ SILLÄ MINÄKIN HALUAN VASTAUKSIAAAAAAAAAA! (oonpa kauheen agressiivisen kuulone)
JHVCUYDKTI/YUGFXRTS&DU/

Jodu

Jos kerrot vanhemmilles ja ne kertoo koulus opettajalle? Ehkä voit saada käyttää uimahousuja, koska mitä välii niistä rinnoista on uimassa? Se voi olla, että saat sovittua asian, että siitä ei tehä mitään numeroo. Voiko muka pakottaa uimaan uimapuvussa joka peittää rinnat?

Jodu

Ja se piti vielä sanoa, että kai se kesällä on sama, missä vaatteissa uit jos rannalle meet. Ei kenenkään tarvi sielläkään tuijottaa.

Vastaa aiheeseen: Uima-asu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top