Siirry sisältöön
kiillehäiriö

Kaipaan läheisyyttä, sellasta jossa on myös intohimoa. En tiiä miten lähestyä mun ihastusta, ei meillä oo mitään yhteistä, käydään vaan samaa koulua ja koulumatka on sama. Eikä se oo ikinä yksin, se on yleensä se luokkalaisten (kavereiden?) tai sen veljen kanssa.
Olis tosi outoa jos yhtäkkii alkaisin puhumaan sille tai viestitellä sen kanssa. Ja ite oon liian ujo ja taitamaton sellaseen.
Sillä on ns. ”parempia” vaihtoehtoja kun mä, sosiaalisia, kauniita ja hauskoja tyyppejä. Eli se ei varmaan oo ikinä ajatellu mua, taikka tietäis et oon olemassa.
Oon todella huono kaikissa sosiaalisissa tilanteissa, annan ittestäni ihan vääränlaisen kuvan, enkä osaa näyttää parhaita puoliani. Tarviin lähelleni ihmisen joka ymmärtää ja auttaa.

Ainii, oon viel niin säälittävässä tilanteessa et sen veli josta mainitsin on sen kaksonen ja minä idiootti en erota heitä toisistaan. Tai ainakaan tälleen sopivasta katseluetäisyydestä.

Kata, verkk@ri

Mitäs jos tilanne onkin se, että hän ajattelee sinusta aivan samoin? Et voi ikinä tietää vaikka teistä tulisi pari, jos et yritä tehdä asialle jotain. Voisitko yrittää lähestyä häntä jollakin asialla. Kysyä vaikka, että mitä tuli läksyksi?

Vastaa aiheeseen: ujo ihastunut

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top