Siirry sisältöön

Elikkäs oon pitkään ollu ihastunut meidän koulussa olevaan tyttöön.
Kaikki alkoi viime vuonna. Yhellä välkällä huomaan kuinka äärimäisen ihana tyttö tuijottaa minua. Hän kääntää heti katseensa pois kun huomaan hänet ja itsekin punastun ja ahdistun kun olen niin ujo. Ajattelin että se oli vain sattumaa kun ei minusta kukaan tyttö ole liiemmin pitänyt. Jo seuraavalla välitunnilla kuitenkin ilokseni huomaan että hän vilkuilee minuun päin taas. Koulunpäivän päätytyä alan miettimään taphtunutta ja huomaan itsekkin olevan ihastunut.
Puska radion sekä pienen facebook ”stalkkauksen” kautta sain tietoon hänen nimen. Mietin monta päivää uskallanko pyytää häntä edes kaveriksi facebookissa.
Sitten eräänää lauantai-iltana keräsin rohkeuteni ja lähetin hänella viestin. Hän vastasi ja me juttelimme aika pitkään. Sitä ilon määrää kun tajusin keskustelleeni ihastuksen kanssa. Siitä päivistä lähtien olemme keskustelleet facebookissa jonkin verran ei tosin kovin usein mutta sitäkin pitemmin.
Ongelmahan nyt on se että en ole koskaan uskaltanut mennä juttelemaan hänelle kasvotusten. Aina kun näen hänet yksin meinaan mennä juttelemaan hänelle mutta rupean aina ajatelemaan kaikkea esim. mitä sanon, hymilenkö, mitä jos hän ei sittenkään pidä minusta. Kaikki kysymykset pyörivät päässä enkä saa koottua itseäni ja en mene puhumaan.
Kotonakin oleminen ei ole enään niin mukavaa. Ajattelen koko ajan häntä. Haluaisin vain olla koulussa ja olla hänen kanssaan.

Olisi kiva saada tietää miten ujouden saisi nujerrettua sekä muita vinkkejä ittensä rohkasemiseen kyseisessä tilanteessa.

Ps. Pitääkö tyttö viedä treffeille ?

Poikamies

Rohkea rotan syö!
Kannattaa vaan jutella sille kasvotusten. Kun kerran olet jutellut, homman pitäisi toimia. Jos tyttö vilkuilee suhun usein niin ilmeisesti hänkin on kiinnostunut sinusta. Treffeille viedään yleensä sen jälkeen kun on varma parisuhteesta. Olen 14v poika

Typsyyyyyy… n.13v

Enpä tiedä, tyttöä ei kuitenkaan todellakaan ole pakko viedä treffeille. Minulla itselläni on aika samantapainen tilanne luokallani olean pojan kanssa, ja en ole löytänyt oikein ratkaisua asiaan.

Kuitenkin, kehotan suoraan menemään kertomaan hänelle tunteisasi! (; Tai vaikkapa pyytä joltain ystävältäsi, jos tämä kertoisi hänelle. Niin minä tein, ystäväni meni kertomaan ihastukselleni, joka ei kyllä aluksi ottanut asiaa tosissaan mutta uskoo sen kyllä. Eli, mene itse kertomaan, tai soita hänelle, tai vaikkapa koulunjälkeen pyydä hänet luoksesi, tai mene tämän luokse, kerro tunteistasi, voit vaikka samalla sanoa, että olisi ihan mukavaa jos ihastuksesi ei kertoisi kenellekkään, olisi varmaan aika ikävää jos hän menisi juoruamaan kaikille. Ja saattaahan sitä olla mahdollista, että ihastuksesi saatta pitää sinusta! (:

tyttö täällääää:)

Mooi :) oon itse 13 vuotias tyttö. Ja kyllä vähän vaikuttaa et tämä tyttö pitää susta ;) ja ei sun ole pakko heti ensimmäiseksi KOULUSSA mennä tälle kyseisel tytöl juttelee vaikka se ois iha hyvä, mutta voisit pyytää tai kysyä häneltä että haluaisko tää tyttö lähteä sun kanssa elokuvii ja SÄ maksaisit:) ilta menis hyvin, jännitys vähä katois ja olisitte vierekkäi ja siinä samal voisit kertoa tunteistas:) sit kun ootte tutustuneet, niin voit mennä juttelee koulussa:) ja jos et tiedä mitä sanot, niin kerrot jonkun kivan tai hassun jutun ( jotain hauskaa mitä sulle tapahtu tai jollekkin tapahtui) tai mikä susta on hauska ja vähän naurat siinä ja ehkä saat tän tytönki hymyilee tai nauraa (: sitten sanot et pitää mennä tunnille. Ja samaa seuraavaan päivänä mutta pidennät vähän keskustwluy:)
Juu tuossa oli mun vinkit ja ROHKEEST vaa juttelee ni tää tyttö kyl varmast arvostaa et juttelet sil:)

13 v tyttö

Mieti ensin, onko kyseessä ihastuminen vai rakastuminen? Haluatko viettää tytön kanssa loppuelämäsi, jopa kiikkustuoliin saakka, vai haluaisitko vain pussailla katulampun valossa illan pimeydessä ja viettää koti-iltoja kullan kanssa? Jos valitsit jälkimmäisen, maailma ei kaadu vaikka mokaisitkin, mutta jos valitsit ensimmäisen, etene hyvin hitaasti. :)
Oletetaan ensin, että valitsit jälkimmäisen vaihtoehdon: Miten haluaisit jutteleminen kasvotusten tapahtuvan? Liika hermoileminen ei auta, se tekee suuren osan tytöistä kiusaantuneeksi. Aloita vaikka jollain koulujutulla, minkä nyt ikinä sitten valitsetkaan ja kehu sen jälkeen jotain kaunista tytössä (jotain mikä ihan oikeasti on mielestäsi kaunista!!). Oli se sitten hiukset tai paita tai silmät tai jotain, mutta älä mene liian imeläksi: Jos sanot jotain kaunista silmistä, voisit hetken katsoa silmiin ja sanoa sitten: Sulla on kauniit silmät nyt kun ne näkee tällai läheltä. Olet jo tosi pitkällä, ja voit joko lähteä paikalta tytön kiitettyä tai jatkaa juttelua.

Toisen vaihtoehdon valitessa muista vain edetä hitaasti, mutta muista pitää edes jonkinlaista muistutusta yllä koko ajan. Oli se sitten katse tai juttelu fb:ssä. :)

Muista joka tapauksessa olla oma itsesi ja tehdä kuten itse parhaaksi näet, sillä se on paras tapa toimia, nyt ja myöhemminkin.

tyttö

Voit aivan hyvin mennä juttelemaan tytölle ajattelematta sen kummemmin, mitä aijot sanoa. Jos miettii keskustelun valmiiksi, se ei kuitenkaan mene, niin kuin on suunnitellut.
Älä ota turhia paineita ja mene vain sanomaan jotain mukavaa.

Tytöstä olisi varmasti mukavaa, jos poika pyytäisi häntä treffeille, mutta kannattaa tutustua ensin.

tyttö 16 w

Oi ihanaa että olet uskaltanut edes lähettää hänelle viestiä! Itse olen ollut pihkassa 4 vuotta samaan ihmiseen mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi laittaa hänelle edes yhtä viestiä! Mutta mene ihmeessä puhumaan hänelle välitunnilla!! Tytön kiinnostus saattaa herätä jos uskallat mennä juttelemaan! Hymyile hänelle kauniisti ja ole ystävällinen.. tyttönä arvostan pojalta sitä että hän on oma aito itsensä ja rehellinen.. yritä rohkaista mielesi ja juttele! :) siitä se lähtee!! :) ♥

Vastaa aiheeseen: Ujo

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top