Siirry sisältöön
UJO :/

tykkään yhestä pojasta hirveesti mutta se tuskin huomaa mua. Ja syy on se että oon niin ujo, mul on ollut monta tilaisuutta puhuu sille mutta ei , en voi. Ja kysymys pojille, tykkäättekö ujois tytöistä. oon muuten rohkee tuttujen kesken mutta en muual. tarviin helppii ;) kiitti jos saan edes yhe vastaukse!
ja jos uskallan puhuu sille mist puhun? en oo hyvä puhuu.

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Monesti nuorempana pojat ihastuvat sellaisiin tyttöihin jotka uskaltavat olla esillä ja rohkeita. Rääväsuisiin tuhmiin tyttöihin, pahiksiin, jos vaikka sanoisin :D Usein sitten muutaman vuoden päästä käykin niin että kiltit, söpöt ja fiksut tytöt alkavat kiinnostaa. Toisilla teitysti ei, ainahan se on makuasia. Mutta ei mitänä syytä huoleen, ettei sinusta pidettäisiin ujoutesi takia!

Kerää rohkeutesi, ja hymyile hänelle joskus kun näät pojan. Sen jälkeen voitkin alkaa jo moikkaamaan ohi kulkiessasi. Se saattaa merkata jo paljon, parhaassa mahdollisessa tapauksessa molemmat teistä odottavat jo aamulla innolla, että jos satutte törmäämään jossain vaiheessa ja moikkaatte. Jos teillä molemmilla on facebook, lisää vaikka hänet kaveriksi ja juttele sielä kuulumisia. Sen jälkeen ei ole yhtään tyhmää mennä puhumaan muutenkin! :) Kysy mitä hänelle kuuluu, mitkä asiat häntä kiinnostaa koulussa, onko hän ajatellut tulevaisuutta; mitä hänestä tulee tai mitä hän menee opiskelemaan, minkälainen perhe hänellä on, mitä hän harrastaa… Kaikkea mitä ikinä haluat hänestä tietää, ja kerro myös omia asioitasi! Kun olet kerran jutellut hänen kanssaan, on helpompi mennä jatkossakin rupattelemaan.

Älä stressaa liikaa, kaikki menee kuitenkin hyvin! :)
Tsemppiä!
-Sartsu

UJO :/

kiitti neuvosta:). oon kokeillut sitä että oon hymyilly sille ja se on jo huomannut mut, mutta en vieläkään oo jutellu sille. eikä se käy facebookissakaan kovin usein, en oo uskaltanu pyytää sitä vielä kaveriks. mut kiitti ;)

Vastaa aiheeseen: UJOUS

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top