Siirry sisältöön
Pelokas

Oon nyt siis seurannu tätä sota juttua ja en oikee voi keskittyä mihinkää ku pelottaa et venäjä hyökkää seuraavaks suomeen. En pystyny koulussakaan keskittyä mihinkään ja tumtuuu etten saa nukuttuakaan. Oonko ainoa jota pelottaa tuo sota? Ja onko vinkkejä miten saisin ajatukseni siitä pois

🌈rainbow🌈

Mua pelottaa ihan sikana.
Mun syke on varmaan ihan katossa koko ajan ku ahistaa.
Toivottavasti ei hyökkää suomeen.
En haluu kuolla…

Joo, ahdistaa ja pelottaa :( Tuntuu niin pahalta kaikkien Ukrainalaisten puolesta, ja inhottaa, kuinka epäoikeudenmukainen ja järjetön tuo koko sota on :( Yritän kuitenkin muistaa aina, että Suomella ja Venäjällä on melko hyvät välit, eikä Suomi ole hirveän lähellä Ukrainaa. Yritetään kaikki muistaa :) <3

Janus

Tilanne on vakava, mutta stressaaminen ei auta. Kannattaa ajatella rauhallisesti ja miettiä muita asioita välillä. Ymmärrän todella hyvin huolen, mutta vielä ei kannata ruveta mitään huutamaan.

ihme tyttö

no joo. Itse oon kokenut siitä että pitäisi itse keskittyä muuhun eikä murehtia asioita mille ei voi mitään:)

moms spaghetti

ahistaa aivan hirveesti:(
ois aivan hirveetä jos ne nyt suomeen hyökkäis

Suonjar

Muaki pelottaa. Siellä, missä asun on paikka, jossa on talvisodan aikaan pullotettu satoja tuhansia Molotovin koktaileja. Että kiva siinä sitten, jos tulee sota ja meitä pommitetaan, kunnes koko kylä on maan tasalla.

🇫🇮Finland 🇫🇮

Hei!
Ukrainan sota on aika ikävän kuuloinen, sitä kaikkia pelottaa eniten myös tunnetaan hyökkäävän Suomeen ehkä😟
Mutta siitä selviämme kaikki siitä, koska Suomi on turvallinen maa ja osataan me kaikki suomalaiset suojella maatamme sekä puolustusvoimat riittää Suomeen hyvin.
Kaikkista ollaan selvitty 💜
Tsemppiä kaikille ja toivotaan parasta eteen 💜💜🙃

JuStInCaSe

Itseasiassa minua ei pelota. Ei ollenkaan. Toivon että Suomeen ei tulisi sotaa, mutta jos tulee niin se on ainakin Venäjälle sellanen virhe että toista kertaa ei tee.
Jos olisi mahdollisuus, olisin jo todennäköisesti lähtenyt sotimaan tuonne. Eihän minulla muuta menetettävää ole kuin elämä.
Parempi kuolla hyvän asian puolesta kuin katsoa vierestä Ukrainan sotimista niitä hulluja vastaan. Ei tästä elämästä muutenkaan kukaan selviä hengissä.

[osa viestistä poistettu]

Yks 07 vaa

Joo hei sama täällä. Mut sitten äiti käski mun pistää kaikki somet (ig, tiktok, uutiset ym.) jotka uutisoi tästä aiheesta kiinni, ja se oikeesti autto. Oikeesti kannattaa pitää taukoa niistä, koska se auttaa jos ahdistaa ja pärjää ilmankin että tietäis mitä siellä Ukrainassa tai muualla just nyt on käynyt. Tsemppii!

Gilly

Mukaan ei pelota. Mut oon samaa mieltä et toi ei oo yhtään reiluu Ukrainaa kohtaan toi hyökkäys. Toivon et Venäjällä vaihtuisi presidentti.

Gilly

Mut se ei oo niitten venäläisten vika. Se johtuu nii de n presidentistä.

dramalama(🏳️‍🌈)

On se hirveetä, kun Venäjä tolleen tekee, mut siel on ne pari hulluu(Jus niissä johtotehtävissä=D)jotka aattelee kaasupulloi enemmän kuin ihmisii.
Mua ei pelota yhtään, tekis mieli mennä sinne Putinin eteen ja sanoo suorat sanat. Ärsyttää, kun kaikki veloo sitä, mut kyllä sen ymmärtää kun se pelottaa..?

Juusto

Mua on itkettänyt viime aikoina tuo Ukrainan tilanne, en halua että tännekin hyöktään. Jos tänne hyökättäisiin, piiloutuisin porukoiden lähellä olevaan luolastoon.

Joku vaan

Minuakin pelottaa kun ajattelen miten huono vastus Suomi olis venäjälle mutta onneksi ollaan kohta ehkä Natossa ja Venäjältä loppuu raha jos se hyökkäisi Suomeen.

Vastaa aiheeseen: Ukrainan ja venäjän sota

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top