Siirry sisältöön
Jätän kertomatta

Mua pelottaa että Putin räjäyttä sen pommin joka tuhoaa koko maailman ja samoin mua pelottaa tämä sota. Entä jos kuolen entä jos menetän vanhempani entä jos menetän pikkuveljeni. Tämä on kauheaa ja jos tämä viesti olisi Putinille sanoisin vain että lopeta tämä sota kaikki lapset kärsivät ja samoin aikuiset miksi kukaan ees haluisi sinut enää presidentiksi olet pelkkä maanvaiva. KIITOS!

Gilly

En usko et Putin räjäyttää sitä, koska se olis myös sille huono juttu, että koko maailma räjähtäisi. Munkin mielestä on outoa et Putin on presidentti, koska se yrittää ratkasta kaiken jollain vitsin sodalla, vaikka ois voinu yrittää ensin neuvotella asiasta, ja lisäks se koko ajan valehtelee ja luulee että sitä uskotaan vaikka kaikkihan sen näkee että se valehtelee.
Venäjällä kuitenki saattaa vaihtua presidentti.

<3

Älä huoli! Ei se sota meihin täällä Suomessa koske. Et varmasti menetä perhettäsi tai kuole! Suomalaiset uutiset ovat usein hyvin negatiivisia ja sanoilla on iso voima. Kannattaa varmaan sulkea some jottei niihin kohtaa. Tsemppiä!!!

jorma

Ukrainan ja venäjän sota ei ole suomessa joten älä pelkää et ole kuolemassa vielä :)

:(

Itken tälki hetkel koska mua pelottaa ihan liikaa tää sota siiis ihan oikeesti kaikki mun rakkaat lemmikit pitäisi jättää ja en ehkä näkisi koskaan perhettäni otan osaa ja kiitän kun laitoin tämän niin muutkin voi kertoa tunteistaan täällä :) Mutta suomi on vahvoilla linjoilla venäjä ei hyökkää kahteen maahan samaan aikaan ei kannata turhia pelätä minun mielestäni saa pelätä vähän mutta ei liikaa siis en ymmärrä miten 11-vuotias pystyy kirjoittamaan noin hyvin en oikeasti ymmärrä.

P.S. Ladimir Putin pitäisi heittää kaivoon.

mörri möykky

minua pelottaa että jos suomeen tulee sota niin joutuisin jättämään rakkaan hevoseni tänne.ja pelkään myöskin että menetän perheeni ja kaverini ja kaikki rakkaat ihmiset.Miks putini pitää olla olemassaa mua pelottaa puuttin.

ps.Valadimir putin on sota hullu ja hitler 0.2

Omena

Munki mielest on iha kauheet tää sota ja haluisin sanoo vaa puuttinille et vihaan sua!

Hei :D

Heipähei.

Haluaisin vain sanoa, että sinulla ei ole mitään hätää.
Venäjä ei ole hyökkäämässä Suomeen, vaan sotaa käydään tällä hetkellä Ukrainan ja Venäjän välillä. Ukrainakin saa paljon apua eri maista, joten heilläkin on tukijoita esim. Ympäri Eurooppaa.

Jos sinua ahdistaa tämä tilanne, voit puhua vaikka opettajallesi, tai tutulle aikuiselle. Toiselle puhuminen lievittää tunteita, ja saa luultavasti olosi rauhalliseksi.

Sinulla on perhe ympärilläsi, ja olet täysin turvassa täällä Suomessa.

Mukavaa kevättä!

Suonjar

Putin voi sanoa, että nurmikko on sinistä, mutta ihmiset voivat silti itse katsoa ulos ja nähdä, ettei se ole. Ei juuri kukaan enää usko sitä umpihullua.

T [nimimerkkiä muutettu]

Minuakin ahdistaa mutta muistakaa että ei Putin varmaan laita ydinaseita peliin

Janus

Vladimir on kyllä aikamoinen Stalin.

15v poika

Ei putinilla oo pommeja jotka vois yksinään tuhota maailman mutta ydinaseita sillä on useita tuhansia ja ydinsota on se jolla ihmiskunta vois tuhoutua.
Mutta ei se niitä käytä koska ukraina ei ole niiden käyttämisen arvoinen

Äijä

Suojatar: Paitsi noin yli 60% venäläisistä uskoo Putinia.

Heppatyttö

Pari kuukautta myöhässä ja sota jatkuu… sorri jos oon myöhässä.
Mörri möykky olet 97% prosenttia samassa asemassa ku minä. Omistan FWB hepan ja pelkään sen puolesta hirveästi jos se kerta jääkin viimeiseksemme. Mutta minä uskon ainakin ukrainan voittoon ne ei anna levitä sodan!

Kissat on söpöjä

Oon miettinyt samaa, mutta eikös me voitettu viimeksikki venäjä? Sori mä ajattelen aina kaiken positiivisia puolia….

Vastaa aiheeseen: Ukrainan sota

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top