Siirry sisältöön
Maunomato

Onko joku mun lisäksi, joka ei oo käynyt ulkomailla? No kumminkin, nyt mulle pisti lomaitikka. Sit ku sanoo vanhemmille niin ne joo sanoo katotaan talvella MUTTA siinä missä mä haluun käydä jossain lämpimässä tai kattoo eri kulttuureita, niin ne on silleen ” Voidaan me ruotsissa käydä.” Kun mä haluisin jonnekkin ranskaan, espanjaan tai tyylii kyprokselle. Mitä pitäs tehä? Sanonko että haluun johonkin muualle vai tottelenko vaan mukisematta? Joo yks asia: hinnat. Mutta kyllä meillä tarpeeksi rå88äahaa ois jonnekkin vähän kauemmaksikin. Sitten toka juttu: Mä pelkään lentokoneita. Siis kyllä mä haluisin lentää ja näin mutta mua vaan pelottaa et se kone putoo. Pitäskö mun sanoo siit tyyliin henkilökunnalle? Vai yrittää vaan rentoutuu tai nukkuu? Sit mitä pakata mukaan? Ja entä jos me mennään vaan johonkin 190 euron moskahotelliin jossa on ötököitä ja kaikkee? Auttakaa pliis!

HattivattiHuu

Itse olen käynyt paljon ulkomailla eikä ole kyllä tullut mitään kovin ikävää vastaan. Ensin, lentokone onnettomuudet on toosi harvinaisia. Lentokoneita ei tarvi pelätä. Ja voisit kysyä vanhemmiltasi voisitteko käydä jossain kauempana ja sanoa että haluaisit tutustua eri kulttuureihin. Toivottavasti pääsette ulkomaille :)

Nelli-verkk@ri

Moikka! Me ollaan perheen kanssa käyty pari kertaa ulkomailla ja kaikki perheestämme pitää siitä paljon. Meidän tilanteemme on siinä mielessä vähän eri kuin teidän. Yhteiset loma-ajankohdat ovat usein myös haaste matkustamisessa. Mulla on kuitenkin myös useampi kaveri, jotka eivät ole käyneet ulkomailla, joten et missään nimessä oo ainoa! Mun mielestä myös eri kulttuurit on tosi mielenkiintoisia ja se on osa syy miksi itse pidän matkustamisesta. Mielestäni sun kannattaisi vielä puhua asiasta vanhemmillesi ja ilmaista sun mielipide sekä myös keskustella syistä miksi ette matkustaisi yhdessä. Olen lentokoneista samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa; lentotapaturmat ovat kuitenkin niin harvinaisia ettei niitä kannata pelätä vaikka toki lentäminen ensimmäisellä kerralla jännittää. Lähes aina lennot sujuu kuitenkin hyvin ja mutkitta :) Hotellit kannattaa aina katsoa tarkkaan niitä valittaessa ja kaikki arvostelut on myös hyvä tarkistaa eri lähteistä. Meille ei kuitenkaan ole ikinä sen suhteen ole sattunut mitään ikävää.
Toivottavasti pääsisitte kivalle matkalle lähiaikoina!

Vastaa aiheeseen: Ulkomaat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top