Siirry sisältöön
virnuu <3

moi, oon 13v tyttö, ja haluisin hirveesti tehä nyt radikaalimpia muutoksia mun ulkonäölle yläkouluun menon kunniaksi. esim. leikata/värjätä hiukset, alkaa meikkaamaan, pitää oman tyylisiä vaatteita, hommata korvakorut ja muuta sellaista. Mulla on kuitenkin tosi lestaadiolainen suku, eikä ne varmasti tykkäis. Mun äiti ei myöskään luultavasti antaisi tehdä mitään noista… en kuitenkaan luvatta viitsi, en oo niin pahis. joten joo, jos jollakin on vinkkejä niin arvostan!

Jade, verkk@ri

Moi! :) Ymmärrän kyllä ton, että haluais tehdä jotain muutosta itelleen. Ootko yrittänyt kysyä sun äidiltä, että olisiko sille ok joku noista sun luettelemista asioista? Kannattaa kokeilla kysyä kuitenkin! Ja voit yrittää vähän perustella, että miksi haluisit tehdä niin :) Tsemppiä <3

Näköys

Vaate tyyli ainakin onnistuu

Helsinkiläinen lesbo

Siis kannatta kysyä ihmeessä ite 12.v ja halusin joskus vuonna miekka ja nakki väriätä hiukset(mun vanhemmat ei yleensä suostu mihinkää)ja sit vaa rohkeesti kysyin et ”hei saisinko pinkit hiukset sillee et ne lähtis jonku 5-15 pesun jälkeen” ja mun iskä oli sillee ”no kait sä sit voit testaa”.
Tsemppiä sulle <3333

Vastaa aiheeseen: ulkomuoto ??

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top