Siirry sisältöön
Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Mä tässä vaan mietin, että oisko jees olla ulkona kaapista, kun koulut alkaa. Et olisin vaan: ”Taste the rainbow motherf*****! This kid is not a ***!” Saattaisin saada paljon vihaa niskaani, mut oon kyllästynyt esittämään tyttöä. En jaksa enää vastata ”tyttö”, kun joku jälleen kerran kysyy, oonko mä tyttö vai poika. Haluan vastata ”en kumpikaan” ja ”mitä se sulle kuuluu”. Mut sitte on ne ysit. Ne ysit, jotka nauraa meiän koulun lesboparille. En usko, et ne reagois mitenkään hyvin tyyppiin, joka ei oo kumpaakaan sukupuolta. Ja voisin menettää kavereita. Mutta kyllä niitä jäiskin. En tiiä. Auttakaa!

%

Samaa mäkin mietin, mut ite tuskin uskallan

Mannerheim

No jaa. Onko se tärkeetä?

Spageli

ymmärrän tilanteen. munki koulussa on yks tyyppi joka on avoimesti en muista mikä, ja se saa vihaa niskaan, muttei juuri välitä.

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Mannerheim, kyllä, se on tärkeää.

13v tyttö bi

mietin samaa mutta en sukupuolesta vaan identtiteetistä. kiva kun muutkin miettii niin en ole yksin näitten hupsujen ajatusten kanssa. toivon parasta koulun alkua teille.

🧦

Sähän voit tehä niin että kerrot eka vaan läheisimmille kavereille. Niin mä tein kun tajusin et oon pan. Tottakai vähän eri juttu mulla koska ei kukaan tuu multa kysyy… Mut jos sun kaverit ei enää haluu olla sun kaa nii niiden ongelma ne ei ansaitse sua. Ja eihän sun tarvii niille yseille sanoo, vai?

Arvedávgi❤️‍🔥🌈

Oon ollu nyt ulkona kaapista niinku ”osittain”. Vaan yks tyyppi meiän koulus tietää mun sukupuoli-identiteetistä, mut oon kyl ulkona kaikille queerina. En siis oo tehny mitään niinku ”kaapista ulos” -puhetta, mut uskon että 🌈-sukat, 🌈-sateenvarjo ja 🏳️‍🌈 puhelimenkuorissa riittää tiedottamaan.

Mannerheim

Jos käyt yläastetta yms. Niin omasta mielestäni aika turhaa. Kyllä se siitä.

13v tyttö omnisexual ja luultavasti demigirl

Jos oot valmis suosittelen tuleen ulos kaapista, se on varmasti vaikeeta, mutta se helpottaa sua. Tulin vuos sitte eli 6lk alussa ulos kaapista vahingos koko koululle omnisexualina, tee sinä se järkevästi, minä mandoliini tein h*lv*tin gringejä tiktok videoita ku mul oli sellanen gay era, sanoin niis et oon 70% lesbo ja 30% hetero (enkä siis ees oo se oli joku era, mut omnisexual kyl oon) ja et oon omnisexual, se vasta oliki ihan sanonko mitä 😭 tunnen häpeää siitä vieläkin, mut siis anyway jatketaan. Tein tollasii tiktokkeja syyslomalla ja sen jälkeen koko koulu juorus et oon lesbo ja mulle huudeltiin käytävillä ja sain paljon vihaa, vieläki sitä kuulee, vhä aikaa sitte joku kyläl pysähty mopoautol vieree ja huus sielt et ”Lesbo” mut ei se mua enää kiinnostanu, kaikka kaverit supporttas, joulukuus tulin paremmin ulos kaapista ja kerroin vanhemmille jotka tuki mua, nyt mul huonees pride lippu ja en enään tunne häpeää siitä ku on synttärit ja joku tulee mun huoneesee ja näkee sen, paljon helpompi ku voin avoimesti sanoo mitä oon.❤️

Vastaa aiheeseen: Ulkona kaapista ens lukuvuonna???

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top